Uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 8 kişi yakalandı

Güncel 26.09.2021 - 21:01, Güncelleme: 26.09.2021 - 21:01 2502+ kez okundu.
 

Uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 8 kişi yakalandı

Siirt'te metamfetamin ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile kaçakçılık suçlarının önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Baykan ilçesi Veyselkarani uygulama noktasında durdurulan bir minibüste yapılan aramada 104,28 gram metamfetamin ele geçirildi. Eruh yolunda yapılan uygulamada ise bir kamyonette zulalanmış 7 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.Aramalarda, 8 şüpheli gözaltına alındı.
Siirt'te metamfetamin ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile kaçakçılık suçlarının önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Baykan ilçesi Veyselkarani uygulama noktasında durdurulan bir minibüste yapılan aramada 104,28 gram metamfetamin ele geçirildi. Eruh yolunda yapılan uygulamada ise bir kamyonette zulalanmış 7 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.
Aramalarda, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.