Uyuşturucuyla mücadeleye yönelik konferans düzenlendi

Güncel 05.03.2023 - 21:05, Güncelleme: 05.03.2023 - 21:05 1976+ kez okundu.
 

Uyuşturucuyla mücadeleye yönelik konferans düzenlendi

Öğretmenlere yönelik “Uyuşturucu ile mücadele ve Farkındalık" konulu bir konferans düzenlendi.
Siirt Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü personeli Kurtalan’da öğretmenlere yönelik “Uyuşturucu ile mücadele ve Farkındalık" konulu bir konferans düzenlendi. Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta uyuşturucu kullanımının zararları ve önlenmesi için alınabilecek tedbirler hakkında bilgiler verildi. Özellikle gençlerin uyuşturucu kullanımına karşı bilinçli olması gerektiği vurgulandı. Öğretmenlerin ve okul idarecilerinin de bu konuda öğrencilerini bilgilendirmeleri ve farkındalık oluşturmalarının önemine değinildi. Narkotik Şube Müdürlüğü’nün ilçede uyuşturucuyla mücadele konusunda etkin çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.
Öğretmenlere yönelik “Uyuşturucu ile mücadele ve Farkındalık" konulu bir konferans düzenlendi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü personeli Kurtalan’da öğretmenlere yönelik “Uyuşturucu ile mücadele ve Farkındalık" konulu bir konferans düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta

uyuşturucu kullanımının zararları ve önlenmesi için alınabilecek tedbirler hakkında bilgiler verildi. Özellikle gençlerin uyuşturucu kullanımına karşı bilinçli olması gerektiği vurgulandı. Öğretmenlerin ve okul idarecilerinin de bu konuda öğrencilerini bilgilendirmeleri ve farkındalık oluşturmalarının önemine değinildi.

Narkotik Şube Müdürlüğü’nün ilçede uyuşturucuyla mücadele konusunda etkin çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.