Vali Hacıbektaşoğlu, Beğendik Beldesini Ziyaret Etti

Güncel 03.08.2022 - 13:01, Güncelleme: 03.08.2022 - 13:01 2685+ kez okundu.
 

Vali Hacıbektaşoğlu, Beğendik Beldesini Ziyaret Etti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesini ziyaret etti.
İlk olarak Beğendik Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, tören mangasını selamladı. Kahraman Mehmetçiklerle sohbet etti. Vali Hacıbektaşoğlu Beğendik beldesinde pikniğe giden ve Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş ile ilgili yapılan arama/kurtarma çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra arama çalışmalarının devam ettiği Beğendik beldesinde hemşire Güneş’in babası Aydın Güneş ve yakınlarını ziyaret etti. Vali Hacıbektaşoğlu, bölgeye sevk edilen jandarma ve emniyete ait su altı ekipleri, AFAD, UMKE, jandarma ve güvenlik korucularımız, belirlenen program dâhilinde arama/kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belitti. Arama/kurtarma çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, Eyüp kardeşimizin bulunması için devletin tüm imkân ve kabiliyetlerinin seferber edildiğini sözlerine ekledi. Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Belde sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Çocuklarla sohbet ederek, yakından ilgilendi. Vali Hacıbektaşoğlu inceleme gezisinde, Şirvan Kaymakamı ve Pervari Kaymakam Vekili Recep Hasar, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Afad İl Müdürü Cahit Akkoyun da hazır bulundu.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesini ziyaret etti.

İlk olarak Beğendik Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, tören mangasını selamladı. Kahraman Mehmetçiklerle sohbet etti.

Vali Hacıbektaşoğlu Beğendik beldesinde pikniğe giden ve Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş ile ilgili yapılan arama/kurtarma çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra arama çalışmalarının devam ettiği Beğendik beldesinde hemşire Güneş’in babası Aydın Güneş ve yakınlarını ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, bölgeye sevk edilen jandarma ve emniyete ait su altı ekipleri, AFAD, UMKE, jandarma ve güvenlik korucularımız, belirlenen program dâhilinde arama/kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belitti.

Arama/kurtarma çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, Eyüp kardeşimizin bulunması için devletin tüm imkân ve kabiliyetlerinin seferber edildiğini sözlerine ekledi.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Belde sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Çocuklarla sohbet ederek, yakından ilgilendi.

Vali Hacıbektaşoğlu inceleme gezisinde, Şirvan Kaymakamı ve Pervari Kaymakam Vekili Recep Hasar, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Afad İl Müdürü Cahit Akkoyun da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.