VALİ HACIBEKTAŞOĞLU DOWN SENDROMLU ŞEYMA ŞEN VE AİLESİNİ KABUL ETTİ

Güncel 21.03.2022 - 16:16, Güncelleme: 21.03.2022 - 16:16 1622+ kez okundu.
 

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU DOWN SENDROMLU ŞEYMA ŞEN VE AİLESİNİ KABUL ETTİ

Vali Osman Hacıbektaşoğlu 21 Mart Down Sendromu ve Farkındalık Gününde Down Sendromlu Şeyma Şen ve ailesini makamında kabul etti.
21 Mart Down Sendromu ve Farkındalık Gününü kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Sevginin, masumiyetin, merhametin ve güzelliğin timsâlî Down Sendromlu kardeşlerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermemiz gerekir. Onları sosyal hayatın içine dâhil etmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu bakımdan Down Sendromlu ailelere tüm toplum olarak destek olmamız gerekmektedir.” dedi.Ziyarette, Down Sendromlu Şeyma Şen ile yakından ilgilenerek, kendisi ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, ailenin sorun ve taleplerini de dinledi.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu 21 Mart Down Sendromu ve Farkındalık Gününde Down Sendromlu Şeyma Şen ve ailesini makamında kabul etti.

21 Mart Down Sendromu ve Farkındalık Gününü kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Sevginin, masumiyetin, merhametin ve güzelliğin timsâlî Down Sendromlu kardeşlerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermemiz gerekir. Onları sosyal hayatın içine dâhil etmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu bakımdan Down Sendromlu ailelere tüm toplum olarak destek olmamız gerekmektedir.” dedi.
Ziyarette, Down Sendromlu Şeyma Şen ile yakından ilgilenerek, kendisi ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, ailenin sorun ve taleplerini de dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.