Vali Hacıbektaşoğlu Emaneti Öptü ve Teslim Aldı

Güncel 19.12.2021 - 17:51, Güncelleme: 19.12.2021 - 17:51 1886+ kez okundu.
 

Vali Hacıbektaşoğlu Emaneti Öptü ve Teslim Aldı

Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı onuruna 81 ilin valisine gönderilen vatan toprağı ve bayraktan oluşan Kurtuluş Paketi sahiplerine ulaşmaya başladı.
Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Valiliği koordinesinde Gaziantep'ten 81 ile gönderilen bağımsızlığımızın sembolü bayrağımız ve Gaziantepli ustalar tarafından yapılan özel kaplara konulan Gaziantep toprağı, Öğretmen Mehmet Kankaya ve Öğrenci Mehmet Ataş tarafından Vali/Belediye Başkan V.Osman Hacıbektaşoğlu’na teslim edildi.Vali Hacıbektaşoğlu teslim aldığı bayrak ve toprağı öperken "Bu nazik ve milli duygularımızı harekete geçiren davranışı için, mevkidaşım Davut Gül'e çok teşekkür ediyor ve onurla teslim alıyorum" ifadelerini kullandı.Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Vatanı için, Milleti için, Bayrağı için, Devleti için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.Vali Hacıbektaşoğlu, Öğretmen Mehmet Kankaya ve Öğrenci Mehmet Ataş’a bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı onuruna 81 ilin valisine gönderilen vatan toprağı ve bayraktan oluşan Kurtuluş Paketi sahiplerine ulaşmaya başladı.

Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Valiliği koordinesinde Gaziantep'ten 81 ile gönderilen bağımsızlığımızın sembolü bayrağımız ve Gaziantepli ustalar tarafından yapılan özel kaplara konulan Gaziantep toprağı, Öğretmen Mehmet Kankaya ve Öğrenci Mehmet Ataş tarafından Vali/Belediye Başkan V.Osman Hacıbektaşoğlu’na teslim edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu teslim aldığı bayrak ve toprağı öperken "Bu nazik ve milli duygularımızı harekete geçiren davranışı için, mevkidaşım Davut Gül'e çok teşekkür ediyor ve onurla teslim alıyorum" ifadelerini kullandı.
Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Vatanı için, Milleti için, Bayrağı için, Devleti için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Öğretmen Mehmet Kankaya ve Öğrenci Mehmet Ataş’a bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.