Vali Hacıbektaşoğlu, Eruh İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu, Esnafı Ziyaret Etti

Güncel 04.04.2022 - 10:51, Güncelleme: 04.04.2022 - 10:51 2695+ kez okundu.
 

Vali Hacıbektaşoğlu, Eruh İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu, Esnafı Ziyaret Etti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaret programı kapsamında, Eruh ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede incelemelerde bulundu.
Vali Hacıbektaşoğlu beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu Eruh ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Eruh ilçe merkezinde esnafları tek tek gezerek, bol ve bereketli kazanç dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara hitap eden Vali Hacıbektaşoğlu, Eruh ilçemizde ve bölgemizde huzur ve güven iklimi ile birlikte yatırımların artarak devam ettiğini, “Eruh ilçemizin terörle değil, yatırımlarla, sahip olduğu ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerle anılmasını arzu ettiklerini söyledi.Terör örgütünün en büyük acıyı, eziyeti bölge hakkına verdiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Burada hemen hemen her köyümüzde bir şehit yakınımız vardır. Ama Allah şükürler olsun devletimizin kararlılığı, aziz milletimizin desteği ile terör örgütünü bu topraklardan söküp atıyoruz. Hiçbir terörist bu topraklara ayak basamayacaktır. Allah devletimizi, milletimizi var etsin. Bu devletin önü açık bu milletin önü açık. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Teröre karşı, mücadelemiz azim, kararlılıkla ve inançla devam edecektir.” dedi.Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşlarımızın mutlu, müreffeh yaşam standardına kavuşması için, Eğitim’den sağlığa, kültür ve turizmden tarım ve hayvancılığa, ulaşımdan, Köydes, Gap ve kırsal kalkınma programları ile birçok alanda önemli projelerin hayata geçirildiğini sözlerine ekledi.Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların taleplerini yetkililere not aldırarak, değerlendirileceğini belitti.Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sona ilçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.Eruh İlçe Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekât hizmet binası inşaat alanı ile yapımı devam eden Eruh Hükümet Konağı inşaat alanını gezerek, inceledi. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir’den bilgi aldı.İlçe ziyaret programına Eruh Beleyesini ziyaret ederek sürdüren Vali Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Cevher Çitçi’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.)
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaret programı kapsamında, Eruh ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede incelemelerde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu Eruh ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Eruh ilçe merkezinde esnafları tek tek gezerek, bol ve bereketli kazanç dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara hitap eden Vali Hacıbektaşoğlu, Eruh ilçemizde ve bölgemizde huzur ve güven iklimi ile birlikte yatırımların artarak devam ettiğini, “Eruh ilçemizin terörle değil, yatırımlarla, sahip olduğu ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerle anılmasını arzu ettiklerini söyledi.
Terör örgütünün en büyük acıyı, eziyeti bölge hakkına verdiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Burada hemen hemen her köyümüzde bir şehit yakınımız vardır. Ama Allah şükürler olsun devletimizin kararlılığı, aziz milletimizin desteği ile terör örgütünü bu topraklardan söküp atıyoruz. Hiçbir terörist bu topraklara ayak basamayacaktır. Allah devletimizi, milletimizi var etsin. Bu devletin önü açık bu milletin önü açık. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Teröre karşı, mücadelemiz azim, kararlılıkla ve inançla devam edecektir.” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşlarımızın mutlu, müreffeh yaşam standardına kavuşması için, Eğitim’den sağlığa, kültür ve turizmden tarım ve hayvancılığa, ulaşımdan, Köydes, Gap ve kırsal kalkınma programları ile birçok alanda önemli projelerin hayata geçirildiğini sözlerine ekledi.
Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların taleplerini yetkililere not aldırarak, değerlendirileceğini belitti.
Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sona ilçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.
Eruh İlçe Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekât hizmet binası inşaat alanı ile yapımı devam eden Eruh Hükümet Konağı inşaat alanını gezerek, inceledi. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir’den bilgi aldı.
İlçe ziyaret programına Eruh Beleyesini ziyaret ederek sürdüren Vali Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Cevher Çitçi’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.