Vali Hacıbektaşoğlu, Güvenlik Korucuları İle Sahur Yaptı

Güncel 25.04.2022 - 00:50, Güncelleme: 25.04.2022 - 00:50 1735+ kez okundu.
 

Vali Hacıbektaşoğlu, Güvenlik Korucuları İle Sahur Yaptı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Mübarek ramazan ayının manevi ikliminde toplumun değişik kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.
Vali Hacıbektaşoğlu, terör örgütü PKK ile mücadelede Mehmetçik ile omuz omuza görev yapan güvenlik korucuları ile birlikte sahur yaptı.Vali Hacıbektaşoğlu merkeze bağlı hakim tepelerdeki mevzilerde nöbet tutun güvenlik korucuları ve askerleri ziyaret ederek, onlarla birlikte sahur yaptı.Güvenlik korucuları ile sohbet ederek, askeri yetkililerden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, gece gündüz yaz kış demeden korucuların görevlerini başında terörle aktif bir şekilde mücadeleyi sürdürdüklerini belitti.İlimizde huzur ve güvenin tesisinde büyük bir fedekarlıkla görev yapan tüm güvenlik birimlerine teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Milletimiz güven içerisinde başını yastığa koyuyorsa bu kahraman güvenlik güçlerimizin sayesindedir. Bu kutsal görevi yapan bütün güvenlik güçlerimizin ramazan ayını kutluyorum. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi korusun, ülkemizdeki bu huzuru daim kılsın." dedi. 
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Mübarek ramazan ayının manevi ikliminde toplumun değişik kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Vali Hacıbektaşoğlu, terör örgütü PKK ile mücadelede Mehmetçik ile omuz omuza görev yapan güvenlik korucuları ile birlikte sahur yaptı.
Vali Hacıbektaşoğlu merkeze bağlı hakim tepelerdeki mevzilerde nöbet tutun güvenlik korucuları ve askerleri ziyaret ederek, onlarla birlikte sahur yaptı.
Güvenlik korucuları ile sohbet ederek, askeri yetkililerden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, gece gündüz yaz kış demeden korucuların görevlerini başında terörle aktif bir şekilde mücadeleyi sürdürdüklerini belitti.
İlimizde huzur ve güvenin tesisinde büyük bir fedekarlıkla görev yapan tüm güvenlik birimlerine teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Milletimiz güven içerisinde başını yastığa koyuyorsa bu kahraman güvenlik güçlerimizin sayesindedir. Bu kutsal görevi yapan bütün güvenlik güçlerimizin ramazan ayını kutluyorum. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi korusun, ülkemizdeki bu huzuru daim kılsın." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.