VALİ HACIBEKTAŞOĞLU “SEVGİLİ” VE “SOYSAL” AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Güncel 19.07.2022 - 16:06, Güncelleme: 19.07.2022 - 16:06 1756+ kez okundu.
 

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU “SEVGİLİ” VE “SOYSAL” AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, halk ziyaretleri kapsamında, Kurtalan ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Kurtalan Tekstil Kent Atölyesi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Vali Hacıbektaşoğlu, ilk olarak Gözpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Emin Soysal’ın vefat eden kardeşi Mehmet Reşit Soysal’ın vefatı nedeniyle Gözpınar köyünde “Soysal” ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi. Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra 21. dönem Siirt Milletvekili rahmetli Nizamettin Sevgili’nin kız kardeşi, İçişleri Bakanlığı Danışmanı Fevzi Sevgli’nin halası Necla Sevgili’nin vefatı nedeniyle Kayabağlar beldesinde, ”Sevgili” ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerini iletti.Sevgili ailesi adına konuşan İçişleri Bakanlığı Danışmanı Fevzi Sevgli, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. “Kurtalan Tekstil Kent Atölyesini İnceledi” Taziye ziyaretlerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra, Ak Parti il Başkanı Av Ekrem Olgaç, İçişleri Bakanlığı Danışmanı Fevzi Sevgili, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ile birlikte Kurtalan Tekstil Kent Atölyesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe Kaymakamı Çağlar Tekin’den bilgi aldı. “Köy Muhtarının Sorunlarını Dinledi” Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Karşıkaya Köyü Muhtarı Faik Tutal'ı makamında kabul etti. Köyün sorun ve taleplerini Köy Muhtarı Faik Tutal'dan dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, "Köylerimizin sorun, talep ve beklentilerini, Köydes projeleri ve İl Özel İdare kaynaklarımızla en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü belitti. Köy Muhtarı Tutal’da Vali Hacıbektaşoğlu’nun gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, halk ziyaretleri kapsamında, Kurtalan ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Kurtalan Tekstil Kent Atölyesi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, ilk olarak Gözpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Emin Soysal’ın vefat eden kardeşi Mehmet Reşit Soysal’ın vefatı nedeniyle Gözpınar köyünde “Soysal” ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra 21. dönem Siirt Milletvekili rahmetli Nizamettin Sevgili’nin kız kardeşi, İçişleri Bakanlığı Danışmanı Fevzi Sevgli’nin halası Necla Sevgili’nin vefatı nedeniyle Kayabağlar beldesinde, ”Sevgili” ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerini iletti.
Sevgili ailesi adına konuşan İçişleri Bakanlığı Danışmanı Fevzi Sevgli, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

“Kurtalan Tekstil Kent Atölyesini İnceledi”

Taziye ziyaretlerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra, Ak Parti il Başkanı Av Ekrem Olgaç, İçişleri Bakanlığı Danışmanı Fevzi Sevgili, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ile birlikte Kurtalan Tekstil Kent Atölyesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe Kaymakamı Çağlar Tekin’den bilgi aldı.

“Köy Muhtarının Sorunlarını Dinledi”

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Karşıkaya Köyü Muhtarı Faik Tutal'ı makamında kabul etti.

Köyün sorun ve taleplerini Köy Muhtarı Faik Tutal'dan dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, "Köylerimizin sorun, talep ve beklentilerini, Köydes projeleri ve İl Özel İdare kaynaklarımızla en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü belitti.


Köy Muhtarı Tutal’da Vali Hacıbektaşoğlu’nun gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.