Vali Osman Hacıbektaşoğlu: “Köylerimiz güvenli ve konforlu yollara kavuşuyor”

Güncel 30.10.2022 - 21:22, Güncelleme: 30.10.2022 - 21:22 1655+ kez okundu.
 

Vali Osman Hacıbektaşoğlu: “Köylerimiz güvenli ve konforlu yollara kavuşuyor”

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Kurtalan’a bağlı Aksöğüt, Akçagedik, Yeşilkonak, Kayalısu, Tulumtaş, Atalay ve Çeltikbaşı köyüne bağlı Ergüven Mezrasında asfaltlanan köy yollarını denetleyerek, incelemelerde bulundu.
Vali Hacıbektaşoğlu beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte Kurtalan ilçesine bağlı köylerde vatandaşları ziyaret ederek, köy yollarında tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.Vali Hacıbektaşoğlu ilk olarak Kurtalan Aksöğüt köyünü ziyaret etti. Köy girişinde Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, yapımı tamamlanan 2,8 Km (BSK) sıcak asfalt köy yolunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Akçagedik Köyünde tamamlanan 4,1 km 1.Kat Asfalt Sathi Kaplama yol çalışmalarını inceledi, köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.“KÖYLERİMİZ GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLARA KAVUŞYOR”Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Yeşilkonak, Kayalısu, Tulumtaş, Köy gurup yolunun 20,5 Km (BSK) Sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve firma yetkililerinden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, “İller Bankası Köy Kalkınma payı ve KÖYDES projeleri kapsamında Kurtalan ilçemize bağlı, Aksöğüt, Akçagedik, Kayalısu, Yeşilkonak, Tulumtaş, Atalay ve Çeltikbaşı köyüne bağlı Ergüven mezrasında toplamda 23,3 km bitümlü sıcak asfalt, 16,9 km 1. kat asfalt sathi kaplama, 13,5 km de 1 kat ve 2. kat asfalt sathi kaplama işi tamamlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.” dedi.Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için şehrimizin her noktasına güvenli ve konforlu yollar kazandırmaya devam ettiklerini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:“Siirt'imizin her köşesinde 7/24 hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Bütün bu çalışmalarımız vatandaşlarımızın mutluğu ve refahı içindir. Kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın da hak ettiği yaşam standardına kavuşması, yaşadığı yeri terk etmek zorunda kalmamasını istiyoruz. Çünkü insanın en mutlu olarak yaşayacağı yer doğup büyüdüğü yerdir. Devletimizin bu projeleri siz değerli vatandaşlarımız tarafından iyi takip edilerek bu çalışmaları kazancınızda fırsatlara dönüştürmeniz gerekmektedir.” Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra, sırasıyla Kayalısu, Tulumtaş, Atalay ve Ergüven mezrasını ziyaret etti.Köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.Vatandaşların taleplerini yetkililere not aldıran Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Tulumtaş Köyü İlkokulu ve Tulumtaş Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Kurtalan’a bağlı Aksöğüt, Akçagedik, Yeşilkonak, Kayalısu, Tulumtaş, Atalay ve Çeltikbaşı köyüne bağlı Ergüven Mezrasında asfaltlanan köy yollarını denetleyerek, incelemelerde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte Kurtalan ilçesine bağlı köylerde vatandaşları ziyaret ederek, köy yollarında tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.
Vali Hacıbektaşoğlu ilk olarak Kurtalan Aksöğüt köyünü ziyaret etti. Köy girişinde Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, yapımı tamamlanan 2,8 Km (BSK) sıcak asfalt köy yolunun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Akçagedik Köyünde tamamlanan 4,1 km 1.Kat Asfalt Sathi Kaplama yol çalışmalarını inceledi, köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
“KÖYLERİMİZ GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLARA KAVUŞYOR”
Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Yeşilkonak, Kayalısu, Tulumtaş, Köy gurup yolunun 20,5 Km (BSK) Sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve firma yetkililerinden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, “İller Bankası Köy Kalkınma payı ve KÖYDES projeleri kapsamında Kurtalan ilçemize bağlı, Aksöğüt, Akçagedik, Kayalısu, Yeşilkonak, Tulumtaş, Atalay ve Çeltikbaşı köyüne bağlı Ergüven mezrasında toplamda 23,3 km bitümlü sıcak asfalt, 16,9 km 1. kat asfalt sathi kaplama, 13,5 km de 1 kat ve 2. kat asfalt sathi kaplama işi tamamlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.” dedi.
Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için şehrimizin her noktasına güvenli ve konforlu yollar kazandırmaya devam ettiklerini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Siirt'imizin her köşesinde 7/24 hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Bütün bu çalışmalarımız vatandaşlarımızın mutluğu ve refahı içindir. Kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın da hak ettiği yaşam standardına kavuşması, yaşadığı yeri terk etmek zorunda kalmamasını istiyoruz. Çünkü insanın en mutlu olarak yaşayacağı yer doğup büyüdüğü yerdir. Devletimizin bu projeleri siz değerli vatandaşlarımız tarafından iyi takip edilerek bu çalışmaları kazancınızda fırsatlara dönüştürmeniz gerekmektedir.”
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra, sırasıyla Kayalısu, Tulumtaş, Atalay ve Ergüven mezrasını ziyaret etti.
Köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Vatandaşların taleplerini yetkililere not aldıran Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Tulumtaş Köyü İlkokulu ve Tulumtaş Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.