Vatandaş Hastaneden Şikayetçi

Güncel 02.01.2022 - 19:57, Güncelleme: 02.01.2022 - 19:57 2409+ kez okundu.
 

Vatandaş Hastaneden Şikayetçi

Kurtalan Devlet Hastanesi’den gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.
Vatandaşlar, Kurtalan Devlet Hastanesi’nde doktor eksikliği, mevcut bazı doktorların ilgisizliğinden şikayetçi.Kurtalan Devlet Hastanesi, vatandaşları çileden çıkardı. Birçok vatandaş hastanedeki bazı bölümlerde doktor olmadığını iddia ederek sitemde bulundu.Bazı bölüm doktorlarının da hastalara ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar, mesai bitimine saatler kala sıralarını kapatan ve hasta bakmayan doktorların bulunduğu iddia edildi.Ortopedi ve travmatoloji bölümüne hastasını götüren hasta yakını doktorun elinde sigara ile hasta muayene ettiğini iddia etti.Hastasının acil durumunu doktora iletmesine rağmen elindeki sigarayla hastasına bakmayacağını söyleyen doktoru şikayet edeceğini belirten vatandaş,“Kurtalan Devlet Hastanesi tamamen kaderine terk edilmiş durumda. Ortopedi doktoru elinde sigara ile hasta muayene ediyor. Mesaiye 1,5 saat kalmasına rağmen acil durumda olan hastama bakmayarak beni acil servise yönlendirdi. Hastanede branş doktorları az olmasına rağmen mevcut doktorlarda hastalara bakmayarak acile sevk ediyor. Yetkililerden bu durumun düzeltilmesi için yardım bekliyoruz” Hastane acil servisi ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Dar alana sıkıştırılmış acil serviste yığılma nedeniyle zorluk yaşayan vatandaşlar,“Özellikle acil servis bölümündeki yığılma nedeniyle muayene olmakta güçlük çekiyoruz. Acil servisin önünde sürekli kuyruklar oluşuyor. Saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyoruz. Hastane yetkilileri ise hastanedeki eksiklikleri görmezden geliyor. Sorunun çözüme kavuşmasını istiyoruz”
Kurtalan Devlet Hastanesi’den gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Vatandaşlar, Kurtalan Devlet Hastanesi’nde doktor eksikliği, mevcut bazı doktorların ilgisizliğinden şikayetçi.
Kurtalan Devlet Hastanesi, vatandaşları çileden çıkardı. Birçok vatandaş hastanedeki bazı bölümlerde doktor olmadığını iddia ederek sitemde bulundu.
Bazı bölüm doktorlarının da hastalara ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar, mesai bitimine saatler kala sıralarını kapatan ve hasta bakmayan doktorların bulunduğu iddia edildi.
Ortopedi ve travmatoloji bölümüne hastasını götüren hasta yakını doktorun elinde sigara ile hasta muayene ettiğini iddia etti.
Hastasının acil durumunu doktora iletmesine rağmen elindeki sigarayla hastasına bakmayacağını söyleyen doktoru şikayet edeceğini belirten vatandaş,
“Kurtalan Devlet Hastanesi tamamen kaderine terk edilmiş durumda. Ortopedi doktoru elinde sigara ile hasta muayene ediyor. Mesaiye 1,5 saat kalmasına rağmen acil durumda olan hastama bakmayarak beni acil servise yönlendirdi. Hastanede branş doktorları az olmasına rağmen mevcut doktorlarda hastalara bakmayarak acile sevk ediyor. Yetkililerden bu durumun düzeltilmesi için yardım bekliyoruz”
Hastane acil servisi ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Dar alana sıkıştırılmış acil serviste yığılma nedeniyle zorluk yaşayan vatandaşlar,
“Özellikle acil servis bölümündeki yığılma nedeniyle muayene olmakta güçlük çekiyoruz. Acil servisin önünde sürekli kuyruklar oluşuyor. Saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyoruz. Hastane yetkilileri ise hastanedeki eksiklikleri görmezden geliyor. Sorunun çözüme kavuşmasını istiyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.