Vatandaşlardan “Maytap ve Torpil Satışları Yasaklansın” çağrısı

Güncel 19.07.2021 - 10:27, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:27 2139+ kez okundu.
 

Vatandaşlardan “Maytap ve Torpil Satışları Yasaklansın” çağrısı

Çocukların bayramlarda maytap türü patlayıcılara rağbet gösterdiğine işaret eden vatandaşlar “Roket, Torpil, Maytap’’ gibi son derece tehlikeli patlayıcıların satışlarının yasaklanmasını istiyor.
Özellikle bayramlarda çocukların “Roket, Torpil, Maytap’’ gibi tehlikeli patlayıcılar nedeniyle yaralandığını dile getiren vatandaşlar;“Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’ne çağrıda bulunuyoruz. Bu bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmek istiyoruz. Market ve bakkallarda patlayıcı ve tehlikeli maddelerin satışının yasaklanmasını istiyoruz. Polis ve Zabıta ekiplerinin bayram öncesi gerekli denetimi yapmalarını bekliyoruz” Mahalle bakkallarında çocuklara ve gençlere satılan torpil ve maytapların gün içerisinde sokak aralarında patlatılması sebebiyle korku yaşadıklarını kaydeden vatandaşlar, "Özellikle ’torpil’ denilen bu patlayıcıları satanların tespit edilmesi o kadar zor olmasa gerek. Asayiş konularında çok başarılı operasyonlar yapan Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu ürünlerin denetimini sağlayarak satışını engelleyebilir. Gelişigüzel patlatılan bu patlayıcıların çıkardıkları sesler, evlerimizdeki yaşlıları, hastaları ve küçük yaştaki çocuklarımızı korkutuyor ve tedirgin ediyor. Yetkililerin bu soruna en kısa sürede çözüm bulmasını istiyoruz"
Çocukların bayramlarda maytap türü patlayıcılara rağbet gösterdiğine işaret eden vatandaşlar “Roket, Torpil, Maytap’’ gibi son derece tehlikeli patlayıcıların satışlarının yasaklanmasını istiyor.

Özellikle bayramlarda çocukların “Roket, Torpil, Maytap’’ gibi tehlikeli patlayıcılar nedeniyle yaralandığını dile getiren vatandaşlar;
“Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’ne çağrıda bulunuyoruz. Bu bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmek istiyoruz. Market ve bakkallarda patlayıcı ve tehlikeli maddelerin satışının yasaklanmasını istiyoruz. Polis ve Zabıta ekiplerinin bayram öncesi gerekli denetimi yapmalarını bekliyoruz”
Mahalle bakkallarında çocuklara ve gençlere satılan torpil ve maytapların gün içerisinde sokak aralarında patlatılması sebebiyle korku yaşadıklarını kaydeden vatandaşlar,
"Özellikle ’torpil’ denilen bu patlayıcıları satanların tespit edilmesi o kadar zor olmasa gerek. Asayiş konularında çok başarılı operasyonlar yapan Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu ürünlerin denetimini sağlayarak satışını engelleyebilir. Gelişigüzel patlatılan bu patlayıcıların çıkardıkları sesler, evlerimizdeki yaşlıları, hastaları ve küçük yaştaki çocuklarımızı korkutuyor ve tedirgin ediyor. Yetkililerin bu soruna en kısa sürede çözüm bulmasını istiyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.