Vefa destek gruplarından vatandaşa destek

Güncel 02.05.2021 - 23:16, Güncelleme: 02.05.2021 - 23:16 1499+ kez okundu.
 

Vefa destek gruplarından vatandaşa destek

Kurtalan’da Vefa Sosyal Destek grupları, vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor
Kurtalan İlçesinde Vefa Sosyal Destek grupları, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ın katılımları ile İçişleri Bakanlığı’nca Covid-19 Tedbirleri kapsamında başlatılan 17 günlük “Tam Kapanma” sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşların yanında olarak ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Vefa Destek grupları ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek ailelerin gerekli ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlarken aynı zamanda sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklara da çeşitli hediyeler vererek yüzlerini güldürüyor.
Kurtalan’da Vefa Sosyal Destek grupları, vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor

Kurtalan İlçesinde Vefa Sosyal Destek grupları, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ın katılımları ile İçişleri Bakanlığı’nca Covid-19 Tedbirleri kapsamında başlatılan 17 günlük “Tam Kapanma” sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşların yanında olarak ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.
Vefa Destek grupları ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek ailelerin gerekli ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlarken aynı zamanda sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklara da çeşitli hediyeler vererek yüzlerini güldürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.