Yangın ve deprem tatbikatı

Güncel 12.04.2021 - 10:01, Güncelleme: 12.04.2021 - 10:01 2095+ kez okundu.
 

Yangın ve deprem tatbikatı

Kurtalan ilçesinde yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.
Kurtalan İlçesinde Kaymakamlık personeline yangın ve deprem konularında eğitim verilerek tatbikat düzenlendi.Kurtalan Kaymakamlığı’nda görevli personele yönelik Selahattin Eyyübi Konferans salonunda yangından korunma, yangının söndürülmesi, can ve mal kurtarma, ilk yardım faaliyetleri ve olası bir depremde yapılması gereken konularla ilgili konferans verildi.Konferansta konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye başkan vekili İhsan Emre Aydın, kamu personelinin afet ve acil durum, tahliye, kurtarma ve yangın gibi olaylara karşı hazırlıklı olmasının önemli olduğunu söyledi.Daha sonra Siirt AFAD Şube Müdürü Şehmus Sevgili, yangın ve deprem anında yapılması gerekenleri anlattı. Eğitim seminerinin ardından Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde personelin de katılımıyla yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.
Kurtalan ilçesinde yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.

Kurtalan İlçesinde Kaymakamlık personeline yangın ve deprem konularında eğitim verilerek tatbikat düzenlendi.
Kurtalan Kaymakamlığı’nda görevli personele yönelik Selahattin Eyyübi Konferans salonunda yangından korunma, yangının söndürülmesi, can ve mal kurtarma, ilk yardım faaliyetleri ve olası bir depremde yapılması gereken konularla ilgili konferans verildi.
Konferansta konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye başkan vekili İhsan Emre Aydın, kamu personelinin afet ve acil durum, tahliye, kurtarma ve yangın gibi olaylara karşı hazırlıklı olmasının önemli olduğunu söyledi.
Daha sonra Siirt AFAD Şube Müdürü Şehmus Sevgili, yangın ve deprem anında yapılması gerekenleri anlattı.
Eğitim seminerinin ardından Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde personelin de katılımıyla yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.