Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Güncel 28.03.2021 - 19:19, Güncelleme: 28.03.2021 - 19:19 2613+ kez okundu.
 

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Kurtalan'da "18 Mart Çanakkale Şehitleri" anısına çocuklara yönelik ödüllü yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
“18 Mart Çanakkale Şahitleri” anısına Twitter’da #KurtalandanÇanakkaleŞehitlerine hashtagi ile video, şiir, kompozisyon ve resim olmak üzere dört farklı kategoride başlatılan ve öğrenciler tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte yapılan paylaşımların arasından Kurtalan Kaymakamlığı’nca oluşturulan komisyon tarafından seçilerek dereye giren çalışmaların sahiplerine tablet bilgisayar hediye edildi.Öğrencileri makamında kabul eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, hazırladıkları çalışmalar ile dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Aydın, düzenlenen etkinliğe hazırladıkları çalışmalar ile katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür ederek, pandemi dönemi şartları uygun hale geldiğinde etkinliğe katılım sağlayan diğer öğrencilere de sürpriz hediyeler verileceğini söyledi.
Kurtalan'da "18 Mart Çanakkale Şehitleri" anısına çocuklara yönelik ödüllü yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

“18 Mart Çanakkale Şahitleri” anısına Twitter’da #KurtalandanÇanakkaleŞehitlerine hashtagi ile video, şiir, kompozisyon ve resim olmak üzere dört farklı kategoride başlatılan ve öğrenciler tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte yapılan paylaşımların arasından Kurtalan Kaymakamlığı’nca oluşturulan komisyon tarafından seçilerek dereye giren çalışmaların sahiplerine tablet bilgisayar hediye edildi.
Öğrencileri makamında kabul eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, hazırladıkları çalışmalar ile dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Aydın, düzenlenen etkinliğe hazırladıkları çalışmalar ile katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür ederek, pandemi dönemi şartları uygun hale geldiğinde etkinliğe katılım sağlayan diğer öğrencilere de sürpriz hediyeler verileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.