Yayaların bisiklet kabusu!

Güncel 12.07.2021 - 09:34, Güncelleme: 12.07.2021 - 09:34 1820+ kez okundu.
 

Yayaların bisiklet kabusu!

15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda yayalar, bisiklet kabusu yaşıyor
15 Temmuz Parkı’nda özellikle çocukların kullandığı bisikletler yayalara zor anlar yaşatıyor.Havaların iyice ısınmasıyla birlikte serin bir yer arayışına giren vatandaşlar park ve bahçelere akın ediyor. Akşam saatlerinde yoğunlaşan 15 Temmuz Demokrasi parkına giden vatandaşlar yaya yolunu kullanan bisiklet sürücüleri nedeniyle zor anlar yaşıyor.Bisiklet sürücüleri nedeniyle tehlike atlattıklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmaları gerektiğini ifade ederek,“15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda bisiklet sürücüleri adeta tehlike saçıyor. Yaya yolunu kullanırken bisiklet sürücüleri nedeniyle her an tehlike atlatıyoruz. Bisiklet sürücülerinin yaya yolunu kullanmaları yasak olmasına rağmen yetkiler neden bir önlem almıyor. Bir an önce bu soruna çare bulunmasını talep ediyoruz.” şeklinde konuştular.“VATANDAŞLAR BİSİKLET YOLU İSTİYOR”Kurtalan’da vatandaşlar, cadde ve ana yollara bisiklet yolu yapılmasını istiyor. Kentte hiçbir güzergah üzerinde bisiklet yolu olmadığını belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.Bisiklet yolunun olmamasının Kurtalan’da bir eksiklik olduğunu kaydeden Vatandaşlar, “Sıcak yaz günlerinde spor yapmak isteyen vatandaşlar bisiklete binmek istiyor. Bisiklet yolu olmadığı için kaldırım ve parklarda bu aktiviteyi gerçekleştirmek isteyenler de bazı istenmeyen kazalara neden olabiliyor. Geçtiğimiz hafta bisiklet çarpması sonucu bir kadının kolu kırıldı. Daha fazla üzücü olayın yaşanmaması için yetkilileri göreve davet ediyoruz”
15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda yayalar, bisiklet kabusu yaşıyor

15 Temmuz Parkı’nda özellikle çocukların kullandığı bisikletler yayalara zor anlar yaşatıyor.
Havaların iyice ısınmasıyla birlikte serin bir yer arayışına giren vatandaşlar park ve bahçelere akın ediyor. Akşam saatlerinde yoğunlaşan 15 Temmuz Demokrasi parkına giden vatandaşlar yaya yolunu kullanan bisiklet sürücüleri nedeniyle zor anlar yaşıyor.
Bisiklet sürücüleri nedeniyle tehlike atlattıklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmaları gerektiğini ifade ederek,
“15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda bisiklet sürücüleri adeta tehlike saçıyor. Yaya yolunu kullanırken bisiklet sürücüleri nedeniyle her an tehlike atlatıyoruz. Bisiklet sürücülerinin yaya yolunu kullanmaları yasak olmasına rağmen yetkiler neden bir önlem almıyor. Bir an önce bu soruna çare bulunmasını talep ediyoruz.” şeklinde konuştular.
“VATANDAŞLAR BİSİKLET YOLU İSTİYOR”
Kurtalan’da vatandaşlar, cadde ve ana yollara bisiklet yolu yapılmasını istiyor. Kentte hiçbir güzergah üzerinde bisiklet yolu olmadığını belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.
Bisiklet yolunun olmamasının Kurtalan’da bir eksiklik olduğunu kaydeden Vatandaşlar, “Sıcak yaz günlerinde spor yapmak isteyen vatandaşlar bisiklete binmek istiyor. Bisiklet yolu olmadığı için kaldırım ve parklarda bu aktiviteyi gerçekleştirmek isteyenler de bazı istenmeyen kazalara neden olabiliyor. Geçtiğimiz hafta bisiklet çarpması sonucu bir kadının kolu kırıldı. Daha fazla üzücü olayın yaşanmaması için yetkilileri göreve davet ediyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.