Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Spor 20.06.2021 - 20:14, Güncelleme: 20.06.2021 - 20:14 2685+ kez okundu.
 

Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Kurtalan’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Yaz Spor Okulu' kayıtları başladı.
Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları, kapılarını açtı. Bu kapsamda 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin yararlanabileceği eğitimler, 8 branşta düzenlenecek. Kurtalan İlçe Gençlik Spor Müdürü Ethem Güran, kursların eylül ayına kadar devam edeceğini söyledi.Çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için açılan kurslardan faydalanabileceklerini kaydeden Güran,“Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan çocuklarımız için bu yaz kurslarımız bu yıl daha önem arz ediyor. Basketbol, voleybol, hentbol, güreş, jüdo, jimnastik, masa tenisi, ve fuşi spor branşlarında açılacak kurslarımıza tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi davet ediyorum”. dedi.Güran üniversitelerin beden eğitimi ve spor bölümlerine girmek isteyen gençlere yönelik ücretsiz olarak hazırlık kursu kayıtların da başladığını sözlerine ekledi.
Kurtalan’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Yaz Spor Okulu' kayıtları başladı.

Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları, kapılarını açtı.
Bu kapsamda 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin yararlanabileceği eğitimler, 8 branşta düzenlenecek.
Kurtalan İlçe Gençlik Spor Müdürü Ethem Güran, kursların eylül ayına kadar devam edeceğini söyledi.
Çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için açılan kurslardan faydalanabileceklerini kaydeden Güran,
“Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan çocuklarımız için bu yaz kurslarımız bu yıl daha önem arz ediyor. Basketbol, voleybol, hentbol, güreş, jüdo, jimnastik, masa tenisi, ve fuşi spor branşlarında açılacak kurslarımıza tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi davet ediyorum”. dedi.
Güran üniversitelerin beden eğitimi ve spor bölümlerine girmek isteyen gençlere yönelik ücretsiz olarak hazırlık kursu kayıtların da başladığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.