“Yeni İlçe Otogarı” 18 Ocak’ta Hizmete başlıyor

Güncel 09.01.2022 - 21:39, Güncelleme: 09.01.2022 - 21:39 2194+ kez okundu.
 

“Yeni İlçe Otogarı” 18 Ocak’ta Hizmete başlıyor

Siirt Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında Siirt Belediyesi tarafından inşa edilen “Yeni İlçe Otogarı” 18 Ocak’ta hizmet vermeye başlayacak.
Siirt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Yeni İlçe Otogarı’nın 18 Ocak’ta hizmet vermeye başlayacağı, Siirt’e çevre illerden ve ilçelerden gelen araçların takip edeceği güzergahların yenilendiği bildirildi.Açıklamada, “İl Trafik Komisyonunca alınan kararda; Batman, Bitlis, Kurtalan ve Baykan istikametinden gelen araçlar ile Pervari, Şirvan ve Tillo istikametinden ilimize gelen araçlar, Şirvan-Pervari çevreyolunu takiben Eski Polis Okulu kavşağından ilimize girecek, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine vardıktan sonra Nihat Aykut Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına ulaşacaktır. Şırnak ili ve Eruh ilçesinden gelen araçlar İpek Yolu üzerinden Şeyh Musa Caddesine dönerek ilimize giriş yapacak, Abdurrahman Kavak Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına ulaşacaktır.Dönüş güzergâhlarında ise tüm araçlar Yeni İlçe Otogarından hareketle şehir merkezine girmeden çevreyollarını kullanarak ilimizden ayrılacaktır.”
Siirt Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında Siirt Belediyesi tarafından inşa edilen “Yeni İlçe Otogarı” 18 Ocak’ta hizmet vermeye başlayacak.

Siirt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Yeni İlçe Otogarı’nın 18 Ocak’ta hizmet vermeye başlayacağı, Siirt’e çevre illerden ve ilçelerden gelen araçların takip edeceği güzergahların yenilendiği bildirildi.
Açıklamada, “İl Trafik Komisyonunca alınan kararda; Batman, Bitlis, Kurtalan ve Baykan istikametinden gelen araçlar ile Pervari, Şirvan ve Tillo istikametinden ilimize gelen araçlar, Şirvan-Pervari çevreyolunu takiben Eski Polis Okulu kavşağından ilimize girecek, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine vardıktan sonra Nihat Aykut Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına ulaşacaktır.
Şırnak ili ve Eruh ilçesinden gelen araçlar İpek Yolu üzerinden Şeyh Musa Caddesine dönerek ilimize giriş yapacak, Abdurrahman Kavak Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına ulaşacaktır.
Dönüş güzergâhlarında ise tüm araçlar Yeni İlçe Otogarından hareketle şehir merkezine girmeden çevreyollarını kullanarak ilimizden ayrılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.