Yeni İlçe Otogarı İçin Güzergahlar Belirlendi

Güncel 15.05.2022 - 20:00, Güncelleme: 15.05.2022 - 20:00 2446+ kez okundu.
 

Yeni İlçe Otogarı İçin Güzergahlar Belirlendi

Siirt Belediye'sinin yeni ilçe otogarını faaliyete almasıyla birlikte Siirt İl Emniyet Müdürlüğü araçların kullanabileceği yeni güzergahlar belirledi.
Siirt Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında Siirt Belediyesi tarafından inşa edilen "Yeni İlçe Otogarı" vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Siirt'e çevre illerden ve ilçelerden gelen araçların takip edeceği güzergâhlar yenilendi.Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,“Batman ve Kurtalan ilçesi İstikametinden gelen araçların güzergâhı; Hükümet Bulvarı, Adliye Kavşağından sağa dönüş alarak Çakmak Caddesi, Abdurrahman Kavak Caddesi ve İlçe Otogarı olacak şekilde belirlenmiştir. İl Trafik Komisyonunca alınan kararda, Baykan ile Ziyaret Beldesi ve Bitlis ili İstikametinden gelen araçlar, Şirvan-Pervari Çevre Yolunu takiben Eski Polis Okulu Kavşağından şehir merkezine girerek, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine vardıktan sonra Nihat Aykut Caddesi, Turan Beyazıt Caddesi, Hükümet Caddesi ve Çakmak Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına giriş yapacaktır. Tillo, Şirvan ve Pervari İlçeleri istikametinden gelen araçların, Şirvan Pervari Çevre Yolunu takiben Eski Polis Okulu Kavşağından şehir merkezine girerek, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine vardıktan sonra Nihat Aykut Caddesi, Turan Beyazıt Caddesi Hükümet Caddesi ve Çakmak Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına giriş yapacaktır. Şırnak İli ile Eruh İlçesinden gelen araçlar İpek Yolu üzerinden Şeyh Musa Caddesine dönüş yaparak, Lütfü Kayra Caddesi, Abdurrahman Kavak Caddesini takiben İlçe Otogarına intikal edecektir. Dönüş güzergâhında ise tüm araçlar Yeni İlçe Otogarından hareketle şehir merkezine girmeden çevre yollarını kullanarak Siirt'ten ayrılacaktır” denildi. 
Siirt Belediye'sinin yeni ilçe otogarını faaliyete almasıyla birlikte Siirt İl Emniyet Müdürlüğü araçların kullanabileceği yeni güzergahlar belirledi.

Siirt Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında Siirt Belediyesi tarafından inşa edilen "Yeni İlçe Otogarı" vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Siirt'e çevre illerden ve ilçelerden gelen araçların takip edeceği güzergâhlar yenilendi.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,
“Batman ve Kurtalan ilçesi İstikametinden gelen araçların güzergâhı; Hükümet Bulvarı, Adliye Kavşağından sağa dönüş alarak Çakmak Caddesi, Abdurrahman Kavak Caddesi ve İlçe Otogarı olacak şekilde belirlenmiştir.
İl Trafik Komisyonunca alınan kararda, Baykan ile Ziyaret Beldesi ve Bitlis ili İstikametinden gelen araçlar, Şirvan-Pervari Çevre Yolunu takiben Eski Polis Okulu Kavşağından şehir merkezine girerek, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine vardıktan sonra Nihat Aykut Caddesi, Turan Beyazıt Caddesi, Hükümet Caddesi ve Çakmak Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına giriş yapacaktır.
Tillo, Şirvan ve Pervari İlçeleri istikametinden gelen araçların, Şirvan Pervari Çevre Yolunu takiben Eski Polis Okulu Kavşağından şehir merkezine girerek, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine vardıktan sonra Nihat Aykut Caddesi, Turan Beyazıt Caddesi Hükümet Caddesi ve Çakmak Caddesini takiben Yeni İlçe Otogarına giriş yapacaktır.
Şırnak İli ile Eruh İlçesinden gelen araçlar İpek Yolu üzerinden Şeyh Musa Caddesine dönüş yaparak, Lütfü Kayra Caddesi, Abdurrahman Kavak Caddesini takiben İlçe Otogarına intikal edecektir.
Dönüş güzergâhında ise tüm araçlar Yeni İlçe Otogarından hareketle şehir merkezine girmeden çevre yollarını kullanarak Siirt'ten ayrılacaktır” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.