Yıldız yine görevden alındı

Güncel 13.12.2020 - 19:48, Güncelleme: 13.12.2020 - 19:48 1199+ kez okundu.
 

Yıldız yine görevden alındı

Siirt AFAD İl Müdürü iken üç kez görevden alınan ve her seferinde mahkeme kararıyla yeniden göreve iade edilen Ahmet Yıldız, dördüncü kez görevden alındı.
Mahkeme kararıyla Siirt AFAD İl Müdürü olarak yeniden göreve başlayan Yıldız, dördüncü kez görevden alındı. 16 Kasım tarihinde üçüncü kez göreve başlayan Yıldız, 5 gün görev yaptıktan sonra yeniden kurum bünyesinde araştırması kadrosuna alındı. Gazetemize açıklamada bulunan Yıldız, verilen ve uygun görülen her görevin kutsal olduğunu belirtti.,Görevine dönmek için yeniden hukuk mücadelesi başlattığını ifade eden Yıldız,“Haksızlığa uğrayanın, usulü dairesinde hak ve adalet arayışında bulunması yadırganacak bir durum değildir. Bu minvalde; hak ve adalet için Onurlu duruşumuza ve Onurlu yolumuza devam ederken amacımızın evvela Rıza-i Bari ile birlikte Devletimize ve milletimize hizmetkar olduğunu belirtmek istiyorum” dedi. 
Siirt AFAD İl Müdürü iken üç kez görevden alınan ve her seferinde mahkeme kararıyla yeniden göreve iade edilen Ahmet Yıldız, dördüncü kez görevden alındı.

Mahkeme kararıyla Siirt AFAD İl Müdürü olarak yeniden göreve başlayan Yıldız, dördüncü kez görevden alındı. 16 Kasım tarihinde üçüncü kez göreve başlayan Yıldız, 5 gün görev yaptıktan sonra yeniden kurum bünyesinde araştırması kadrosuna alındı.
Gazetemize açıklamada bulunan Yıldız, verilen ve uygun görülen her görevin kutsal olduğunu belirtti.,
Görevine dönmek için yeniden hukuk mücadelesi başlattığını ifade eden Yıldız,
“Haksızlığa uğrayanın, usulü dairesinde hak ve adalet arayışında bulunması yadırganacak bir durum değildir. Bu minvalde; hak ve adalet için Onurlu duruşumuza ve Onurlu yolumuza devam ederken amacımızın evvela Rıza-i Bari ile birlikte Devletimize ve milletimize hizmetkar olduğunu belirtmek istiyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.