Yol yapım çalışmaları sürüyor

Güncel 14.06.2021 - 10:38, Güncelleme: 14.06.2021 - 10:38 2045+ kez okundu.
 

Yol yapım çalışmaları sürüyor

Kurtalan’da Tekel Mahallesindeki cadde ve sokaklarda kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatı ile Tekel Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, Tekel Mahallesi’nde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.Kurtalan halkının yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Aydın, “İlçemizde mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.Aydın, parke taşı ihtiyacı bulunan tüm mahallelerde çalışma başlatacaklarını kaydetti.Tekel Mahallesi sakinleri, mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın ve ekibine teşekkür etti.
Kurtalan’da Tekel Mahallesindeki cadde ve sokaklarda kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatı ile Tekel Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, Tekel Mahallesi’nde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.
Kurtalan halkının yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Aydın, “İlçemizde mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Aydın, parke taşı ihtiyacı bulunan tüm mahallelerde çalışma başlatacaklarını kaydetti.
Tekel Mahallesi sakinleri, mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.