Yolda bulduğu su faturasının borcunu ödedi

Güncel 12.07.2021 - 10:02, Güncelleme: 12.07.2021 - 10:02 1773+ kez okundu.
 

Yolda bulduğu su faturasının borcunu ödedi

Siirt Belediyesi personeli, temizlik yaptığı sırada yolda bulduğu su faturasının borcunu ödedi.
Siirt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Abdullah Enüştekin, temizlik yaptığı sırada yolda Burak Öza'ya ait su faturası ve bir miktar para buldu.Fatura ve parayı alarak Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ) Müdürlüğüne giden Enüştekin, Öza'nın su faturası borcunu ödedi.Bir süre sonra fatura ve parayı düşürdüğünü fark eden Öza da faturayı yatırmak üzere SİSKİ'ye gittiğinde faturanın ödendiğini öğrendi.Durumdan haberdar olduktan sonra Siirt Belediyesine giderek burada Temizlik İşleri Müdürü Fırat Toprak ve Enüştekin ile görüşen Öza, örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.
Siirt Belediyesi personeli, temizlik yaptığı sırada yolda bulduğu su faturasının borcunu ödedi.

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Abdullah Enüştekin, temizlik yaptığı sırada yolda Burak Öza'ya ait su faturası ve bir miktar para buldu.
Fatura ve parayı alarak Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ) Müdürlüğüne giden Enüştekin, Öza'nın su faturası borcunu ödedi.
Bir süre sonra fatura ve parayı düşürdüğünü fark eden Öza da faturayı yatırmak üzere SİSKİ'ye gittiğinde faturanın ödendiğini öğrendi.
Durumdan haberdar olduktan sonra Siirt Belediyesine giderek burada Temizlik İşleri Müdürü Fırat Toprak ve Enüştekin ile görüşen Öza, örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.