Yolu kardan kapanan hasta için ekipler seferber oldu

Güncel 30.01.2022 - 18:56, Güncelleme: 30.01.2022 - 18:56 2145+ kez okundu.
 

Yolu kardan kapanan hasta için ekipler seferber oldu

Kurtalan’da yolu kardan kapanan köydeki hasta için ekipler seferber oldu.
Kurtalan’a bağlı Yellice Köyü kırsalında 112 Acil Sağlık ekipleri ve İl Özel İdare ekipleri 55 yaşındaki hasta bir vatandaş için seferber oldu.Yellice köyünde ikamet eden ve nefes darlığı ve yüksek ateş şikayeti bulunan 55 yaşındaki Nazım Santalun’un yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.İl Özel İdare ekipleri tarafından köy yolunda yapılan kar temizleme çalışması sonucunda, Nazım Santalu, 112 Sağlık ekipleri tarafından Kurtalan İlçe Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Bölgede kar küreme ile yol açma ve genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.
Kurtalan’da yolu kardan kapanan köydeki hasta için ekipler seferber oldu.

Kurtalan’a bağlı Yellice Köyü kırsalında 112 Acil Sağlık ekipleri ve İl Özel İdare ekipleri 55 yaşındaki hasta bir vatandaş için seferber oldu.
Yellice köyünde ikamet eden ve nefes darlığı ve yüksek ateş şikayeti bulunan 55 yaşındaki Nazım Santalun’un yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.
İl Özel İdare ekipleri tarafından köy yolunda yapılan kar temizleme çalışması sonucunda, Nazım Santalu, 112 Sağlık ekipleri tarafından Kurtalan İlçe Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.
Hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bölgede kar küreme ile yol açma ve genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.