Baykan’da Mevlid-i şerif okutuldu

Siirt 19.09.2023 - 18:36, Güncelleme: 19.09.2023 - 18:36 1973+ kez okundu.
 

Baykan’da Mevlid-i şerif okutuldu

Baykan ilçesinde ''19 Eylül Şehitleri ve Gazileri Anma Günü'' münasebetiyle Mevlid-i şerif okutuldu.
Baykan ilçesinde “19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ile Baykan Merkez Ulu Cami’de  Kuran’ı Kerim ve mevlit programı gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılımı Mevlid-i Şerif okutuldu. Okutulan duaların ardından Baykan İlçe Müftüsü birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak şehitler için dua etti. (Haber Merkezi)
Baykan ilçesinde ''19 Eylül Şehitleri ve Gazileri Anma Günü'' münasebetiyle Mevlid-i şerif okutuldu.

Baykan ilçesinde “19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ile Baykan Merkez Ulu Cami’de  Kuran’ı Kerim ve mevlit programı gerçekleştirildi.

İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılımı Mevlid-i Şerif okutuldu.

Okutulan duaların ardından Baykan İlçe Müftüsü birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak şehitler için dua etti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.