SİİRT ÜNİVERSİTESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Siirt 21.09.2023 - 12:25, Güncelleme: 21.09.2023 - 15:09 10674+ kez okundu.
 

SİİRT ÜNİVERSİTESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Siirt Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversitenin Daire Başkanlarıyla sene başı toplantısı yaptı. Toplantıya üst yönetim ve daire başkanları da katıldı. Şındak, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağından dolayı tüm birimlerin görev alanları kapsamında gerekli hazırlıkları yapmalarını, eksiklerini gidermeleri gerektiğini hatırlattı. Yaklaşık 8 aydır öğrencilerden uzak kaldıklarını, bu nedenle onları özlediklerini belirten Şındak, “Bizim burada oluş sebebimiz öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet vermeliyiz.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)
Siirt Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversitenin Daire Başkanlarıyla sene başı toplantısı yaptı. Toplantıya üst yönetim ve daire başkanları da katıldı.

Şındak, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağından dolayı tüm birimlerin görev alanları kapsamında gerekli hazırlıkları yapmalarını, eksiklerini gidermeleri gerektiğini hatırlattı.

Yaklaşık 8 aydır öğrencilerden uzak kaldıklarını, bu nedenle onları özlediklerini belirten Şındak, “Bizim burada oluş sebebimiz öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet vermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.