Şehirlerarası otogar çalışmalarında son rötuşlar!

Kurtalan 21.09.2023 - 19:13, Güncelleme: 21.09.2023 - 19:13 28648+ kez okundu.
 

Şehirlerarası otogar çalışmalarında son rötuşlar!

Kurtalan İlçe şehirlerarası otogarında çevre düzenleme çalışmalarıyla mazı çam ağacı fidanları ekildi.
Yeni yapılan Kurtalan İlçe Otogarında çevre düzenlemesi kapsamında otogar sahasında ağaçlandırma çalışmalarına başlandı. Yapılacak olan ağaçlandırma çalışmasıyla yeşil alanın çoğaltılması ve alanın güzel görünmesi amaçlanmakta. Çalışmayı yürüten ekipler ekilecek olan mazı çam ağacı fidanlarıyla otoparkın yeşil bir alana kavuşacağını söyleyerek “Ağaçlandırma çalışmaları sonrası toprak alanın içinde çimlendirme çalışması da yapılacak.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan İlçe şehirlerarası otogarında çevre düzenleme çalışmalarıyla mazı çam ağacı fidanları ekildi.

Yeni yapılan Kurtalan İlçe Otogarında çevre düzenlemesi kapsamında otogar sahasında ağaçlandırma çalışmalarına başlandı.

Yapılacak olan ağaçlandırma çalışmasıyla yeşil alanın çoğaltılması ve alanın güzel görünmesi amaçlanmakta.

Çalışmayı yürüten ekipler ekilecek olan mazı çam ağacı fidanlarıyla otoparkın yeşil bir alana kavuşacağını söyleyerek “Ağaçlandırma çalışmaları sonrası toprak alanın içinde çimlendirme çalışması da yapılacak.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.