Batman’dan Bitlis’e silah kaçakçılığı yapan şahıs Siirt’te yakalandı

Siirt 26.09.2023 - 16:18, Güncelleme: 26.09.2023 - 16:18 3319+ kez okundu.
 

Batman’dan Bitlis’e silah kaçakçılığı yapan şahıs Siirt’te yakalandı

Batman’dan Bitlis’e yasadışı silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan şahıs Siirt’te yakalandı.
Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince “Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı” suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, Batman’da ikamet eden C.A isimli şahsın Bitlis’e yasadışı silah ve mühimmat götüreceği bilgisi üzerine yapılan fiziki takip sonucu şüpheli C.A. Baykan İlçesi Veysel Karani Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yakalandığı belirtildi. Şahsın aracında yapılan aramada, 1 adet tabanca ve mermilerin ele geçirildiği, olayla ile ilgili Baykan Cumhuriyet Başsavcılığınca adli tahkikata devam edildiği kaydedildi. (Haber Merkezi)
Batman’dan Bitlis’e yasadışı silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan şahıs Siirt’te yakalandı.

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince “ Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı” suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, Batman’da ikamet eden C.A isimli şahsın Bitlis’e yasadışı silah ve mühimmat götüreceği bilgisi üzerine yapılan fiziki takip sonucu şüpheli C.A. Baykan İlçesi Veysel Karani Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yakalandığı belirtildi.

Şahsın aracında yapılan aramada, 1 adet tabanca ve mermilerin ele geçirildiği, olayla ile ilgili Baykan Cumhuriyet Başsavcılığınca adli tahkikata devam edildiği kaydedildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.