Kurtalan’da meyve suyu kutusundan ne olduğu bilinmeyen bir cisim çıktı

Siirt 26.09.2023 - 18:27, Güncelleme: 26.09.2023 - 18:27 35870+ kez okundu.
 

Kurtalan’da meyve suyu kutusundan ne olduğu bilinmeyen bir cisim çıktı

Sabah kahvaltısında tüketmek üzere aldığı meyve suyundan çıkan kötü görünümlü iri parça Kurtalanlı esnaf ve çalışanlarının rahatsızlık duymalarına neden oldu.
Kurtalanlı esnaf kahvaltı yaptığı sırada satın aldığı meyve suyu içinden ne olduğu bilinmeyen kötü görünümlü bir paça çıktı. Kurtalan’da telefon bayisi olan Fırat Kaplan, işletmesinde sabah kahvaltısında tüketmek üzere aldıkları meyve suyundan beklemedikleri bir şekilde çıkan kötü görünümlü cisimden dolayı rahatsızlık olduklarını belirterek “İşletmemdeki çalışanlarla beraber sabah kahvaltısı yanında tüketme üzere televizyonlarda sık sık reklamı da çıkan ünlü bir markanın meyve suyundan aldık. Bir miktar içtiğimiz meyve suyunun içinde kötü görünümlü iri bir parçanın olduğunu fark ettik. Duyduğumuz rahatsızlıktan dolayı ben ve çalışanlarım dahil yediğimiz yemek boğazımızda kaldı.” dedi. Kaplan, vatandaşlara hazır yiyecek ve içecek alırken dikkat etmeleri hususunda uyarılarda bulunurken “Meye suyu, süt ve benzeri hazır içecekleri üreten üretici firmalar içi görünmeyen kağıt bazlı ambalajları kullanmamalılar. Bunun yerine cam veya plastikten yapılmış şeffaf ambalajlar kullanmalılar ki müşteri satın aldığı ürünün içerisinde ne olduğunu görsün varsa bir kusur mağdur olmadan tespiti yapılarak ilgililere bildire bilsin. Parası önemli değil ama küçük bir şey yüzünden rahatsızlık duyduk, pozitif enerjimizi kaybettik.” sözlerini kullandı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Sabah kahvaltısında tüketmek üzere aldığı meyve suyundan çıkan kötü görünümlü iri parça Kurtalanlı esnaf ve çalışanlarının rahatsızlık duymalarına neden oldu.

Kurtalanlı esnaf kahvaltı yaptığı sırada satın aldığı meyve suyu içinden ne olduğu bilinmeyen kötü görünümlü bir paça çıktı.

Kurtalan’da telefon bayisi olan Fırat Kaplan, işletmesinde sabah kahvaltısında tüketmek üzere aldıkları meyve suyundan beklemedikleri bir şekilde çıkan kötü görünümlü cisimden dolayı rahatsızlık olduklarını belirterek “İşletmemdeki çalışanlarla beraber sabah kahvaltısı yanında tüketme üzere televizyonlarda sık sık reklamı da çıkan ünlü bir markanın meyve suyundan aldık. Bir miktar içtiğimiz meyve suyunun içinde kötü görünümlü iri bir parçanın olduğunu fark ettik. Duyduğumuz rahatsızlıktan dolayı ben ve çalışanlarım dahil yediğimiz yemek boğazımızda kaldı.” dedi.

Kaplan, vatandaşlara hazır yiyecek ve içecek alırken dikkat etmeleri hususunda uyarılarda bulunurken “Meye suyu, süt ve benzeri hazır içecekleri üreten üretici firmalar içi görünmeyen kağıt bazlı ambalajları kullanmamalılar. Bunun yerine cam veya plastikten yapılmış şeffaf ambalajlar kullanmalılar ki müşteri satın aldığı ürünün içerisinde ne olduğunu görsün varsa bir kusur mağdur olmadan tespiti yapılarak ilgililere bildire bilsin. Parası önemli değil ama küçük bir şey yüzünden rahatsızlık duyduk, pozitif enerjimizi kaybettik.” sözlerini kullandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.