Parkta bulunan çardak tehlike oluşturuyor

Kurtalan 26.09.2023 - 20:43, Güncelleme: 26.09.2023 - 20:43 34816+ kez okundu.
 

Parkta bulunan çardak tehlike oluşturuyor

Kurtalan’da bulunan Ahmedi Hani Parkında beton zemine bağlantı sağlayan noktalardan hasar alan çardak düşme tehlikesi oluşturuyor.
Ahmedi Hani Parkının çardaklarından birisi beton zemine bağlandığı noktalarda oluşan sökülmeler nedeniyle tehlike saçıyor. Parkta tehlike oluşturan çardağın en ufak bir dokunuşta sallandığı ve destek noktalarından yana doğru eğildiği görülürken olası bir ser rüzgarda çok rahatlıkla düşebileceği görülüyor. Destek noktalarındaki kaymanın gözle görülür bir şekilde olduğu görülen çardağın biran önce tamir edilerek oluşan tehlikenin ortadan kaldırılması gerekiyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da bulunan Ahmedi Hani Parkında beton zemine bağlantı sağlayan noktalardan hasar alan çardak düşme tehlikesi oluşturuyor.

Ahmedi Hani Parkının çardaklarından birisi beton zemine bağlandığı noktalarda oluşan sökülmeler nedeniyle tehlike saçıyor.

Parkta tehlike oluşturan çardağın en ufak bir dokunuşta sallandığı ve destek noktalarından yana doğru eğildiği görülürken olası bir ser rüzgarda çok rahatlıkla düşebileceği görülüyor.

Destek noktalarındaki kaymanın gözle görülür bir şekilde olduğu görülen çardağın biran önce tamir edilerek oluşan tehlikenin ortadan kaldırılması gerekiyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.