Deprem korkuttu!

Kurtalan 03.10.2023 - 15:14, Güncelleme: 03.10.2023 - 15:14 12950+ kez okundu.
 

Deprem korkuttu!

Kurtalan’da meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkuttu
Merkez üssü Kurtalan’ın Konakpınar Köyü olan 3.2 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkuttu. Saat 14.04’te meydana gelen deprem nedeniyle vatandaşlar yaşadıkları panikle dışarı çıktı. Dışarı çıkan vatandaşlar telefonla yakınlarını arayarak durumlarını sorarken bazı velilerde depreme okuldayken yakalanan çocuklarını merak edip okul önlerine gitti. İlçe merkezinde kalabalığın yoğun olduğu çarşı ve caddelerde de depremin yarattığı panik havası hakim olurken kapalı alanlarda satış yapan esnaflar bir süre dükkan ve işletmelerine girmedi. Meydana gelen depremle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, “Depremde merkez üstü olan Konakpınar dahil ilçemizde olumsuz hiçbir durumunla karşılaşılmadı. Kurtalan halkına geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkuttu

Merkez üssü Kurtalan’ın Konakpınar Köyü olan 3.2 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkuttu.

Saat 14.04’te meydana gelen deprem nedeniyle vatandaşlar yaşadıkları panikle dışarı çıktı.

Dışarı çıkan vatandaşlar telefonla yakınlarını arayarak durumlarını sorarken bazı velilerde depreme okuldayken yakalanan çocuklarını merak edip okul önlerine gitti.

İlçe merkezinde kalabalığın yoğun olduğu çarşı ve caddelerde de depremin yarattığı panik havası hakim olurken kapalı alanlarda satış yapan esnaflar bir süre dükkan ve işletmelerine girmedi.

Meydana gelen depremle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, “Depremde merkez üstü olan Konakpınar dahil ilçemizde olumsuz hiçbir durumunla karşılaşılmadı. Kurtalan halkına geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.