Lale’den kan bağışı çağrısı

Güncel 11.04.2023 - 15:46, Güncelleme: 11.04.2023 - 15:46 2202+ kez okundu.
 

Lale’den kan bağışı çağrısı

Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale’den kan bağışı çağrısı
6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden sonra azalan kan stoklarına katkı sağlamak için Kurtalan Kızılay Şubesinden kan bağışı çağrısı yapıldı. Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale’nin yaptığı çağrıda; Kızılay tarafından Kurtalan’ın belirli yerlerine kurulan kan bağışı noktalarına halkın kan bağışı yapması istendi. Kan stoklarında azalma oluğunu duyuran Kızılay, halkı kan bağışı yapmaya çağırırken Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale, Kurtalanlılara Kan bağışı yapmaları için çağrıda bulundu. Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale yaptığı çağrıda, “Bildiğiniz üzere büyük bir deprem afetiyle yaşadık. Bu süreçte kan ihtiyacı çok fazla oldu. Bu ihtiyacı karşılamak için vatandaşlarımızın kan bağışı yapmaları önem taşıyor. Kızılay olarak Kurtalan’da düzenli aralıklarla kan bağışı noktaları kuruyoruz. Kurtalanlı hemşerilerimizin bu noktalara giderek kan bağışı yapmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.  Çağrısında kan bağışının önemine de değinen Tecettin Lale; “Kan bağışları oldukça önemli çünkü hastaların kan ihtiyacı ancak bağış yoluyla karşılanıyor. Bağışlanan kanlar Türkiye’nin dört bir yanında bulunan hastalarımıza ulaşarak hayat kurtarıyor” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale’den kan bağışı çağrısı

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden sonra azalan kan stoklarına katkı sağlamak için Kurtalan Kızılay Şubesinden kan bağışı çağrısı yapıldı.

Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale’nin yaptığı çağrıda; Kızılay tarafından Kurtalan’ın belirli yerlerine kurulan kan bağışı noktalarına halkın kan bağışı yapması istendi.

Kan stoklarında azalma oluğunu duyuran Kızılay, halkı kan bağışı yapmaya çağırırken Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale, Kurtalanlılara Kan bağışı yapmaları için çağrıda bulundu.

Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Tacettin Lale yaptığı çağrıda, “Bildiğiniz üzere büyük bir deprem afetiyle yaşadık. Bu süreçte kan ihtiyacı çok fazla oldu. Bu ihtiyacı karşılamak için vatandaşlarımızın kan bağışı yapmaları önem taşıyor. Kızılay olarak Kurtalan’da düzenli aralıklarla kan bağışı noktaları kuruyoruz. Kurtalanlı hemşerilerimizin bu noktalara giderek kan bağışı yapmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Çağrısında kan bağışının önemine de değinen Tecettin Lale; “Kan bağışları oldukça önemli çünkü hastaların kan ihtiyacı ancak bağış yoluyla karşılanıyor. Bağışlanan kanlar Türkiye’nin dört bir yanında bulunan hastalarımıza ulaşarak hayat kurtarıyor” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.