Çevre yolundaki köprüde çatlaklar oluştu

Güncel 12.04.2023 - 16:14, Güncelleme: 12.04.2023 - 16:14 2023+ kez okundu.
 

Çevre yolundaki köprüde çatlaklar oluştu

Batman-Siirt karayolu üzerinde bulunan köprüde oluşan çatlaklar oluştu. 
Batman Siirt karayolu Tekel Mahallesinde tren geçişi için yapılmış köprüde çatlaklar ve döküntüler meydana geldi.  Köprünün betonu dökülürken demir çubuklarının da ortaya çıktığı görüldü. Mahalle sakinleri yetkililerin köprüde inceleme yapmasını istiyor.  Köprünün altına çocukların oyun oynamak için indiğini belirten Mahalle sakinlerinden Mehmet Örnek, “Köprü yerleşim alanlarına yakın olduğu için çocuklar gelip burada oyun oynuyorlar. Bazı küçükbaş hayvan sahipleri ise yaz aylarında havanlarını güneşten korumak için bu köprünün altına getiriyor. Köprünün altındaki çatlaklar bizi endişelendiriyor. Yıkılmasından korkuyoruz. Yetkililerin köprünün kontrolünü yapmasını istiyoruz.” dedi.  Köprünün durumunu daha önce fark edip sosyal medyada paylaştığını belirten Naci Karataş ise “Köprünün ehemmiyetinin alınması lazım dökülmeler yaşanıyor. Daha önce diğer şeridi yapılmıştı ama bu eski şerit yenilenmedi. Köprü Siirt-Batman duble yol projesi güzergahında bulunuyor. Bu yol yapılırsa köprünün de yenilenmesini istiyoruz. ” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Batman-Siirt karayolu üzerinde bulunan köprüde oluşan çatlaklar oluştu. 

Batman Siirt karayolu Tekel Mahallesinde tren geçişi için yapılmış köprüde çatlaklar ve döküntüler meydana geldi. 

Köprünün betonu dökülürken demir çubuklarının da ortaya çıktığı görüldü. Mahalle sakinleri yetkililerin köprüde inceleme yapmasını istiyor. 

Köprünün altına çocukların oyun oynamak için indiğini belirten Mahalle sakinlerinden Mehmet Örnek, “Köprü yerleşim alanlarına yakın olduğu için çocuklar gelip burada oyun oynuyorlar. Bazı küçükbaş hayvan sahipleri ise yaz aylarında havanlarını güneşten korumak için bu köprünün altına getiriyor. Köprünün altındaki çatlaklar bizi endişelendiriyor. Yıkılmasından korkuyoruz. Yetkililerin köprünün kontrolünü yapmasını istiyoruz.” dedi. 

Köprünün durumunu daha önce fark edip sosyal medyada paylaştığını belirten Naci Karataş ise “Köprünün ehemmiyetinin alınması lazım dökülmeler yaşanıyor. Daha önce diğer şeridi yapılmıştı ama bu eski şerit yenilenmedi. Köprü Siirt-Batman duble yol projesi güzergahında bulunuyor. Bu yol yapılırsa köprünün de yenilenmesini istiyoruz. ” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.