Çocukların suyla dolan menfezde tehlikeli oyun

Güncel 12.04.2023 - 16:27, Güncelleme: 12.04.2023 - 16:27 2959+ kez okundu.
 

Çocukların suyla dolan menfezde tehlikeli oyun

Tekel Mahallesi çevre yolunda içi suyla dolan menfezde çocukların tehlikeli oyunu görüntülendi.
İçi suyla dolan bu menfezde çocukların oyun oynadığı görülürken menfezin yaz aylarında bataklığa dönüştüğü öğrenildi. Menfezin önündeki çukurun suyla dolmasıyla Tekel mahallesinden bazı çocukların içi su dolan menfeze gelip oyun oynadıkları görülüyor. Çocuklar;  “Bu menfezin altına girmekten korkuyor musunuz?” sorusuna “Hayır korkmuyoruz. Suya taş atıyoruz, plastik şişe atıp yüzdürüyoruz, bunlar bize çok eğlenceli geliyor.” Küçük çocuklardan birisi konuşmasında, “Yağmur yağmadan önce bu köprünün altında küçük yavru köpekler vardı, yağmurlar yağdıktan sonra küçük köpekler ortadan kayboldu. Boğulduklarını düşünüyoruz.” İfadesinde bulundu. Son derece tehlikeli olan bu menfezde yetkililerin önlem alması gerekiyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Tekel Mahallesi çevre yolunda içi suyla dolan menfezde çocukların tehlikeli oyunu görüntülendi.

İçi suyla dolan bu menfezde çocukların oyun oynadığı görülürken menfezin yaz aylarında bataklığa dönüştüğü öğrenildi.

Menfezin önündeki çukurun suyla dolmasıyla Tekel mahallesinden bazı çocukların içi su dolan menfeze gelip oyun oynadıkları görülüyor.

Çocuklar;  “Bu menfezin altına girmekten korkuyor musunuz?” sorusuna “Hayır korkmuyoruz. Suya taş atıyoruz, plastik şişe atıp yüzdürüyoruz, bunlar bize çok eğlenceli geliyor.”

Küçük çocuklardan birisi konuşmasında, “Yağmur yağmadan önce bu köprünün altında küçük yavru köpekler vardı, yağmurlar yağdıktan sonra küçük köpekler ortadan kayboldu. Boğulduklarını düşünüyoruz.” İfadesinde bulundu.

Son derece tehlikeli olan bu menfezde yetkililerin önlem alması gerekiyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.