Siirt'te yaz Kur'an kursları başladı

Güncel 01.07.2024 - 16:30, Güncelleme: 01.07.2024 - 19:17 1986+ kez okundu.
 

Siirt'te yaz Kur'an kursları başladı

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen yaz Kur'an kursları Siirt'te eğitime başlandı.
Merkez Hacı Fethi Serin Camisinde din görevlisi Muhammed Aygan, bugün itibarıyla kent genelinde başlayan kurslara gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. Aygan, çocukların yaz sezonunu en güzel şekilde değerlendirmeleri için eğitimin yanı sıra sosyal etkinlikler de gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Halid Bin Velid Camisi'nde din görevlisi Hüseyin Şen de öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kursların bugün büyük bir heyecanla başladığını söyledi. (AA)
Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen yaz Kur'an kursları Siirt'te eğitime başlandı.

Merkez Hacı Fethi Serin Camisinde din görevlisi Muhammed Aygan, bugün itibarıyla kent genelinde başlayan kurslara gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Aygan, çocukların yaz sezonunu en güzel şekilde değerlendirmeleri için eğitimin yanı sıra sosyal etkinlikler de gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

Halid Bin Velid Camisi'nde din görevlisi Hüseyin Şen de öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kursların bugün büyük bir heyecanla başladığını söyledi.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.