Midyat Belediyesi'nden üniversite adaylarına danışmanlık desteği

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 27.07.2024 - 11:30, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:03 999+ kez okundu.
 

Midyat Belediyesi'nden üniversite adaylarına danışmanlık desteği

MARDİN (AA) - Midyat Beledeyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılan gençlere üniversite tercihlerini yaparken danışmanlık hizmeti sağlıyor.Midyat Belediyesi ile Midyat Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM), bünyesindeki uzmanlar eşliğinde, tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Tercih dönemi boyunca Millet Bahçesi'nde uzman rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde gençlerin, üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlanacak.

MARDİN (AA) - Midyat Beledeyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılan gençlere üniversite tercihlerini yaparken danışmanlık hizmeti sağlıyor.

Midyat Belediyesi ile Midyat Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM), bünyesindeki uzmanlar eşliğinde, tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Tercih dönemi boyunca Millet Bahçesi'nde uzman rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde gençlerin, üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.