Siirt Belediyesi Kuaförlere Süre Tanıdı

Siirt 27.07.2024 - 19:00, Güncelleme: 27.07.2024 - 19:00 3196+ kez okundu.
 

Siirt Belediyesi Kuaförlere Süre Tanıdı

Siirt Belediyesi, kentteki bayan kuaförleri denetledi. Yapılan denetimlerde sağlık ve hijyen kurallarına uyum konusunda eksiklikler tespit edilen işletmelere, düzeltmeleri için belirli bir süre tanındı.
Siirt Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, zabıta ekiplerinin şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan bayan kuaförlerini sağlık ve hijyen kurallarına uyum açısından denetlediği belirtildi. Denetimlerde, eksiklikleri tespit edilen işletmelere düzeltmeleri için belirli bir süre tanındığı ifade edildi. Belediye açıklamasında, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmet alabilmesi için denetimlerin devam edeceği vurgulandı. Sağlık ve güvenlik kurallarına tam uyum sağlayan işletmelere teşekkür edilerek, tüm işletmelerin kurallara uyması gerektiği hatırlatıldı. Siirt Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Zabıta ekiplerimiz bugün şehrimizdeki bayan kuaförlerini denetledi. Sağlık ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etmek amacıyla gerçekleştirilen bu denetimlerde, eksiklikleri tespit edilen işletmelere düzeltmeleri için gerekli süreler tanındı. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmet alabilmesi için denetimlerimizi sürdüreceğiz. Sağlık ve güvenlik kurallarına tam uyum sağlayan işletmelere teşekkür ediyor, tüm işletmelerimizi kurallara uymaya davet ediyoruz."   (Haber Merkezi)
Siirt Belediyesi, kentteki bayan kuaförleri denetledi. Yapılan denetimlerde sağlık ve hijyen kurallarına uyum konusunda eksiklikler tespit edilen işletmelere, düzeltmeleri için belirli bir süre tanındı.

Siirt Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, zabıta ekiplerinin şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan bayan kuaförlerini sağlık ve hijyen kurallarına uyum açısından denetlediği belirtildi. Denetimlerde, eksiklikleri tespit edilen işletmelere düzeltmeleri için belirli bir süre tanındığı ifade edildi.

Belediye açıklamasında, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmet alabilmesi için denetimlerin devam edeceği vurgulandı. Sağlık ve güvenlik kurallarına tam uyum sağlayan işletmelere teşekkür edilerek, tüm işletmelerin kurallara uyması gerektiği hatırlatıldı.

Siirt Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Zabıta ekiplerimiz bugün şehrimizdeki bayan kuaförlerini denetledi. Sağlık ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etmek amacıyla gerçekleştirilen bu denetimlerde, eksiklikleri tespit edilen işletmelere düzeltmeleri için gerekli süreler tanındı. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmet alabilmesi için denetimlerimizi sürdüreceğiz. Sağlık ve güvenlik kurallarına tam uyum sağlayan işletmelere teşekkür ediyor, tüm işletmelerimizi kurallara uymaya davet ediyoruz."

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.