Siirtli Sporcular Konya’da Büyük Başarı Elde Etti

Siirt 02.08.2024 - 10:17, Güncelleme: 02.08.2024 - 10:20 1475+ kez okundu.
 

Siirtli Sporcular Konya’da Büyük Başarı Elde Etti

Siirtli genç atletler, Türkiye U14 Şampiyonası'nda hem şampiyonluk hem de ikincilik ve üçüncülük dereceleriyle göz doldurdu.
Konya'da düzenlenen Türkiye U14 Atletizm Şampiyonası'nda Siirtli sporcular, önemli dereceler elde etti. Muhammed İsmail Özevin, 800 metre yarışında genel sıralamada Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca, 1000 metre yarışında Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı müsabakada yarışan diğer Siirtli sporcu Kadir Basut, 800 metre yarışında Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcularımızı bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. (Haber Merkezi)
Siirtli genç atletler, Türkiye U14 Şampiyonası'nda hem şampiyonluk hem de ikincilik ve üçüncülük dereceleriyle göz doldurdu.

Konya'da düzenlenen Türkiye U14 Atletizm Şampiyonası'nda Siirtli sporcular, önemli dereceler elde etti. Muhammed İsmail Özevin, 800 metre yarışında genel sıralamada Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca, 1000 metre yarışında Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Aynı müsabakada yarışan diğer Siirtli sporcu Kadir Basut, 800 metre yarışında Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcularımızı bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.