Siirt Valiliği 81 İl Arasından İlk 4'e Girdi!

Siirt 03.08.2024 - 15:25, Güncelleme: 03.08.2024 - 15:25 1972+ kez okundu.
 

Siirt Valiliği 81 İl Arasından İlk 4'e Girdi!

Siirt Valiliği Türkiye Genelinde Sosyal Medya Başarısında İlk 4’e Girdi.
Siirt Valiliği, sosyal medya performansında büyük bir başarı elde ederek, Türkiye genelinde 81 il arasında dördüncü sıraya yükseldi. Valiler ve valiliklerin sosyal medya performanslarına ilişkin Teleskop APP tarafından hazırlanan raporda, Siirt Valiliği, Twitter’da 4. sırada yer aldı. Teleskop APP, 2024 Temmuz ayı sosyal medya etkileşim sonuçlarını paylaştı. Raporda, valiler ve valiliklerin Twitter, Instagram ve Facebook etkileşimleri değerlendirildi. Çalışmada, Twitter, Facebook ve Instagram gönderilerinin beğeni, retweet, alıntı, yorum, görüntüleme ve etkileşim sayıları dikkate alındı. Bu kapsamda Siirt Valiliği, Twitter’da 81 il arasında dördüncü sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve tüm çalışanlar, vatandaşların bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak ve sürekli aktif bir iletişim sağlamak adına gösterdikleri çaba ile takdir topladı. (Haber Merkezi)
Siirt Valiliği Türkiye Genelinde Sosyal Medya Başarısında İlk 4’e Girdi.

Siirt Valiliği, sosyal medya performansında büyük bir başarı elde ederek, Türkiye genelinde 81 il arasında dördüncü sıraya yükseldi.

Valiler ve valiliklerin sosyal medya performanslarına ilişkin Teleskop APP tarafından hazırlanan raporda, Siirt Valiliği, Twitter’da 4. sırada yer aldı. Teleskop APP, 2024 Temmuz ayı sosyal medya etkileşim sonuçlarını paylaştı. Raporda, valiler ve valiliklerin Twitter, Instagram ve Facebook etkileşimleri değerlendirildi.

Çalışmada, Twitter, Facebook ve Instagram gönderilerinin beğeni, retweet, alıntı, yorum, görüntüleme ve etkileşim sayıları dikkate alındı. Bu kapsamda Siirt Valiliği, Twitter’da 81 il arasında dördüncü sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve tüm çalışanlar, vatandaşların bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak ve sürekli aktif bir iletişim sağlamak adına gösterdikleri çaba ile takdir topladı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.