Şanlıurfa'da sulama kanalında akıntıya kapılan çocuğun cesedine ulaşıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.08.2024 - 10:30, Güncelleme: 09.08.2024 - 10:29 1024+ kez okundu.
 

Şanlıurfa'da sulama kanalında akıntıya kapılan çocuğun cesedine ulaşıldı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, sulama kanalında akıntıya kapılan çocuğun cesedi bulundu.Kırsal Ünlü Mahallesi civarında dün sulama kanalına girdikten bir süre sonra akıntıya kapılan ve ekiplerce bulunamayan Yahya Akmeşe (16) için bugün yeniden arama çalışması başlatıldı.AFAD ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı polis ekibinin çalışmaları sonucunda Akmeşe'nin cesedi, akıntıya kapıldığı yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulundu.Ceset, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Harran ilçesinde dün sulama kanalında akıntıya kapılan Yahya Akmeşe'nin bulunması için çalışma başlatılmıştı.

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, sulama kanalında akıntıya kapılan çocuğun cesedi bulundu.

Kırsal Ünlü Mahallesi civarında dün sulama kanalına girdikten bir süre sonra akıntıya kapılan ve ekiplerce bulunamayan Yahya Akmeşe (16) için bugün yeniden arama çalışması başlatıldı.

AFAD ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı polis ekibinin çalışmaları sonucunda Akmeşe'nin cesedi, akıntıya kapıldığı yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Ceset, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Harran ilçesinde dün sulama kanalında akıntıya kapılan Yahya Akmeşe'nin bulunması için çalışma başlatılmıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.