Kurtalan’da Usta öğretici başvuruları alınmaya başlandı

Siirt 09.08.2024 - 17:32, Güncelleme: 09.08.2024 - 17:32 3433+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Usta öğretici başvuruları alınmaya başlandı

Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılacak olan kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınmaya başlandı.
2024-2025 eğitim öğretim yılında Kurtalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınmaya başlandı. Usta öğretici adayı başvuru işlemleri 01-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-yaygın modülünden e-devlet şifresi ile yapılacak olup Kurtalan Halk Eğitim Merkezinden bizzat başvuru yapmasına gerek olmadığı belirtildi. Puan sıralaması sonrası görevlendirilecek adaylar Kurtalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne usta öğretici başvuru değerlendirme formuna esas belgeler ve dilekçeyle birlikte Kurtalan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 26. maddesi gereği ders ücreti karşılığı görevlendirmeler, aşağıda belirtilen öncelik sırasına göre yapılacak. Örgün eğitim ve hayat boyu öğrenme kurumlarındaki öğretmenler ve kadrolu usta öğreticiler, yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyesi ile öğretim görevliler, resmi kurumlarda çalışanlardan ihtiyaç duyulan alanda lisans mezunu kişiler, örgün eğitim ve hayat boyu öğrenme kurumlarındaki öğretmenler ve kadrolu usta öğreticiler.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılacak olan kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınmaya başlandı.

2024-2025 eğitim öğretim yılında Kurtalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınmaya başlandı.

Usta öğretici adayı başvuru işlemleri 01-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-yaygın modülünden e-devlet şifresi ile yapılacak olup Kurtalan Halk Eğitim Merkezinden bizzat başvuru yapmasına gerek olmadığı belirtildi.

Puan sıralaması sonrası görevlendirilecek adaylar Kurtalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne usta öğretici başvuru değerlendirme formuna esas belgeler ve dilekçeyle birlikte Kurtalan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 26. maddesi gereği ders ücreti karşılığı görevlendirmeler, aşağıda belirtilen öncelik sırasına göre yapılacak.

Örgün eğitim ve hayat boyu öğrenme kurumlarındaki öğretmenler ve kadrolu usta öğreticiler, yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyesi ile öğretim görevliler, resmi kurumlarda çalışanlardan ihtiyaç duyulan alanda lisans mezunu kişiler, örgün eğitim ve hayat boyu öğrenme kurumlarındaki öğretmenler ve kadrolu usta öğreticiler.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.