Yazın Kavurucu Sıcaklarında Serin Alanlar Tercih Ediliyor

Siirt 10.08.2024 - 16:50, Güncelleme: 10.08.2024 - 16:50 3958+ kez okundu.
 

Yazın Kavurucu Sıcaklarında Serin Alanlar Tercih Ediliyor

Sıcak havadan kaçınmak isteyen vatandaşlar serin ortamlarda keyifli vakit geçirmeyi tercih ediyor.
Kurtalan’da etkisini hissettiren sıcak hava dalgası vatandaşların serin ortamlara yönelmesine neden oluyor. Etkili olan yük sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar bunaltıcı havlarla mücadele ederken bazı vatandaşlar ise serin yerleri keşfederek sıcak havanın zararlarından kaçınıyor. Kurtalanlı vatandaşların yaz mevsiminde uğrak noktalarından olan Gar Çay Evinde sağlanan serin ortam nedeniyle ilçenin güzide yerlerinden biri haline geliyor. Gar Çay Evi işletmesi sahibi Mehmet Çelik müşterilerine yönelik serin ortam oluşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyip “Hava sıcaklığı ciddi oranda yüksek, Gar Çay Evi olarak müşteri memnuniyeti açısında son derece uygun bir mekana sahibiz. İşletmemiz özelikle sıcak havanın zararlı etkilerinden kaçınmak ve kaçınırken keyifli vakit geçirmek isteyen müşterilerimizin uğrak noktalarındandır.” dedi. Çelik, gün içinde onlarca müşteri ağırladıklarını dile getirirken akşama doğru hava serinleştikçe müşterilerin kalktığını belirtti. “Fıskiyeler sayesinde müşterilerimiz için her an serin bir hava akımı oluşturduğumuz işletmemizde sunduğumuz meşrubat çeşitleriyle de büyük bir taktir topluyoruz.” sözlerini kullanan Çelik, yaz mevsimi boyunca mekanlarında müşterilerine hizmet etmeye devam edeceklerini aktardı. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Sıcak havadan kaçınmak isteyen vatandaşlar serin ortamlarda keyifli vakit geçirmeyi tercih ediyor.

Kurtalan’da etkisini hissettiren sıcak hava dalgası vatandaşların serin ortamlara yönelmesine neden oluyor.

Etkili olan yük sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar bunaltıcı havlarla mücadele ederken bazı vatandaşlar ise serin yerleri keşfederek sıcak havanın zararlarından kaçınıyor.

Kurtalanlı vatandaşların yaz mevsiminde uğrak noktalarından olan Gar Çay Evinde sağlanan serin ortam nedeniyle ilçenin güzide yerlerinden biri haline geliyor.

Gar Çay Evi işletmesi sahibi Mehmet Çelik müşterilerine yönelik serin ortam oluşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyip “Hava sıcaklığı ciddi oranda yüksek, Gar Çay Evi olarak müşteri memnuniyeti açısında son derece uygun bir mekana sahibiz. İşletmemiz özelikle sıcak havanın zararlı etkilerinden kaçınmak ve kaçınırken keyifli vakit geçirmek isteyen müşterilerimizin uğrak noktalarındandır.” dedi.

Çelik, gün içinde onlarca müşteri ağırladıklarını dile getirirken akşama doğru hava serinleştikçe müşterilerin kalktığını belirtti.

“Fıskiyeler sayesinde müşterilerimiz için her an serin bir hava akımı oluşturduğumuz işletmemizde sunduğumuz meşrubat çeşitleriyle de büyük bir taktir topluyoruz.” sözlerini kullanan Çelik, yaz mevsimi boyunca mekanlarında müşterilerine hizmet etmeye devam edeceklerini aktardı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.