Midyat Belediyesi Meclisi eylül ayı toplantısı yapıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 04.09.2024 - 12:00, Güncelleme: 04.09.2024 - 11:42 1008+ kez okundu.
 

Midyat Belediyesi Meclisi eylül ayı toplantısı yapıldı

MARDİN (AA) - Midyat Belediyesi Meclisi eylül toplantısı Belediye Başkanı Veysi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.Belediye Başkanı Şahin, toplantıda, ağustosta yaptıkları çalışmalar hakkında ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.Cadde ve sokak isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili yapılan görüşmede ise Şenköy Mahallesi'ndeki Ulucami Caddesi'nin "Gazi Veysi Akbulut Caddesi", Söğütlü Mahallesi'nde bulunan Ganibey Caddesi'nin "Şehit Abdulkadir Acar Caddesi" ve Söğütlü Mahallesi'ndeki İskanlar Caddesi'nin "Şehit Veysi Baykal Caddesi" olarak değiştirilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

MARDİN (AA) - Midyat Belediyesi Meclisi eylül toplantısı Belediye Başkanı Veysi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şahin, toplantıda, ağustosta yaptıkları çalışmalar hakkında ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Cadde ve sokak isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili yapılan görüşmede ise Şenköy Mahallesi'ndeki Ulucami Caddesi'nin "Gazi Veysi Akbulut Caddesi", Söğütlü Mahallesi'nde bulunan Ganibey Caddesi'nin "Şehit Abdulkadir Acar Caddesi" ve Söğütlü Mahallesi'ndeki İskanlar Caddesi'nin "Şehit Veysi Baykal Caddesi" olarak değiştirilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.