Kurtalan’da yıldırım ağacı ikiye böldü!

Siirt 14.09.2024 - 17:27, Güncelleme: 14.09.2024 - 17:27 2687 kez okundu.
 

Kurtalan’da yıldırım ağacı ikiye böldü!

15 Temmuz Demokrasi parkına yıldırım düşmesi sonucu asırlık ağaç ortadan ikiye bölündü
Kurtalan’da etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağış sırasında 15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan bir ağaç şimşek çarpması sonucu ortadan ikiye ayrıldı. Şimşek çakması sonucu ortadan ikiye kırılan ağaç Kurtalan Belediyesi park bakım ekiplerinin çalışmaları sonucu alandan uzaklaştırıldı.  Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Metin Özçelik, meydana gelen olayla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunarak “Tek tesellimiz kimseye bir şey olmamış olması.” dedi. Özçelik, söz konusu olayın meydana geldiği sırada parkta birçok vatandaşın bulunduğunu söylerken aydınlatma ışıklarının üzerinde yıldırım paratonerlerinin olmasına rağmen şimşeğin asırlık ağaca isabet ettiğini dile getirdi. Ağaca çarpan şimşek nedeniyle park aydınlatma projektörlerinde de arıza oluştuğunu kaydeden Özçelik, “Allah bir daha göstermesin gerçekten ucuz atlatılmış. Şuan park aydınlatma projektörlerimiz bu şimşekten dolayı arızalı halde en kısa sürede onaracağız.” sözlerini kullandı. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
15 Temmuz Demokrasi parkına yıldırım düşmesi sonucu asırlık ağaç ortadan ikiye bölündü

Kurtalan’da etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağış sırasında 15 Temmuz Demokrasi Parkında bulunan bir ağaç şimşek çarpması sonucu ortadan ikiye ayrıldı.

Şimşek çakması sonucu ortadan ikiye kırılan ağaç Kurtalan Belediyesi park bakım ekiplerinin çalışmaları sonucu alandan uzaklaştırıldı.

 Kurtalan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Metin Özçelik, meydana gelen olayla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunarak “Tek tesellimiz kimseye bir şey olmamış olması.” dedi.

Özçelik, söz konusu olayın meydana geldiği sırada parkta birçok vatandaşın bulunduğunu söylerken aydınlatma ışıklarının üzerinde yıldırım paratonerlerinin olmasına rağmen şimşeğin asırlık ağaca isabet ettiğini dile getirdi.

Ağaca çarpan şimşek nedeniyle park aydınlatma projektörlerinde de arıza oluştuğunu kaydeden Özçelik, “Allah bir daha göstermesin gerçekten ucuz atlatılmış. Şuan park aydınlatma projektörlerimiz bu şimşekten dolayı arızalı halde en kısa sürede onaracağız.” sözlerini kullandı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.