Evlenen engelli çiftin ev eşyası hediyesi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 16.09.2024 - 16:30, Güncelleme: 16.09.2024 - 16:20 861 kez okundu.
 

Evlenen engelli çiftin ev eşyası hediyesi

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi, evlenen engelli çiftin tüm ev eşyalarını karşıladı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin nikah salonunda düzenlenen törende bedensel engelli Rahime ile işitme engelli Savaş Temir'in nikahını kıydı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, evlilik kurumunun önemine işaret ederek, şunları kaydetti:"Bizim toplumumuzun çekirdek yapısı aile, ne kadar güçlü olursa, toplumda o kadar güçlü olur. Biz Şahinbey Belediyesi olarak çiftleri evlenmeye teşvik ediyoruz. Evliliklerde de bilinçli evliliği teşvik etmeye çalışıyoruz. 15 yıldır açmış olduğumuz evlilik okulumuzda evlilik öncesi nişanlı gençlerimize evlilikle ilgili bilgiler veriyoruz. Maddi durumu kötü olan çiftlerimize beyaz eşya gibi ev eşyaları hediye ediyoruz. Biz herkese her anlamda destek olmaya hazırız."Evlenen çift ise Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi, evlenen engelli çiftin tüm ev eşyalarını karşıladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin nikah salonunda düzenlenen törende bedensel engelli Rahime ile işitme engelli Savaş Temir'in nikahını kıydı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, evlilik kurumunun önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bizim toplumumuzun çekirdek yapısı aile, ne kadar güçlü olursa, toplumda o kadar güçlü olur. Biz Şahinbey Belediyesi olarak çiftleri evlenmeye teşvik ediyoruz. Evliliklerde de bilinçli evliliği teşvik etmeye çalışıyoruz. 15 yıldır açmış olduğumuz evlilik okulumuzda evlilik öncesi nişanlı gençlerimize evlilikle ilgili bilgiler veriyoruz. Maddi durumu kötü olan çiftlerimize beyaz eşya gibi ev eşyaları hediye ediyoruz. Biz herkese her anlamda destek olmaya hazırız."

Evlenen çift ise Tahmazoğlu'na teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.