Siirt İl Hakem Kurulu Başkanlığına Yeni Atama

Siirt 16.09.2024 - 17:14, Güncelleme: 16.09.2024 - 17:14 1386 kez okundu.
 

Siirt İl Hakem Kurulu Başkanlığına Yeni Atama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Siirt İl Hakem Kurulu başkanlığına Çağdaş Can Toprak’ı atadı.
MHK ve TFF Yönetim Kurulu’nda yapılan değişikliklerin ardından, illerdeki hakem kurullarında da yeni atamalar gerçekleşti. Bu kapsamda, yaklaşık bir yıldır Siirt İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yunus Ahi, görevinden alındı. Yerine, uzun yıllar profesyonel ve Bölgesel Amatör Liglerde görev yapan eski klasman hakemi Çağdaş Can Toprak getirildi. MHK tarafından yapılan açıklamada, Çağdaş Can Toprak’ın yıllarca hem profesyonel liglerde hem de Bölgesel Amatör Liglerde Siirt’i başarıyla temsil ettiği vurgulandı. Toprak, 2004 ile 2014 yılları arasında il içinde ve dışında hakemlik yapmış, 2018 yılından itibaren ise klasman gözlemcisi olarak görev almaya başlamıştı. Bu süreçte futbol hakemliği alanında edindiği tecrübeyi, Siirt hakem camiasının gelişimi için kullanmaya devam edeceği belirtiliyor. Atamanın ardından Çağdaş Can Toprak başkanlığında yeni bir Siirt İl Hakem Kurulu oluşturuldu. Kurulda, Muhittin Yılmaz, Alican Kara, Aykut Oktay ve Erdinç Danış görev alacak. Yeni ekiple birlikte, Siirt’teki futbol hakemliği organizasyonunda yeni bir döneme girilirken, ildeki futbol maçlarında hakem kalitesinin artırılması ve yeni hakemlerin yetiştirilmesi hedefleniyor. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Siirt İl Hakem Kurulu başkanlığına Çağdaş Can Toprak’ı atadı.

MHK ve TFF Yönetim Kurulu’nda yapılan değişikliklerin ardından, illerdeki hakem kurullarında da yeni atamalar gerçekleşti. Bu kapsamda, yaklaşık bir yıldır Siirt İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yunus Ahi, görevinden alındı. Yerine, uzun yıllar profesyonel ve Bölgesel Amatör Liglerde görev yapan eski klasman hakemi Çağdaş Can Toprak getirildi.

MHK tarafından yapılan açıklamada, Çağdaş Can Toprak’ın yıllarca hem profesyonel liglerde hem de Bölgesel Amatör Liglerde Siirt’i başarıyla temsil ettiği vurgulandı. Toprak, 2004 ile 2014 yılları arasında il içinde ve dışında hakemlik yapmış, 2018 yılından itibaren ise klasman gözlemcisi olarak görev almaya başlamıştı. Bu süreçte futbol hakemliği alanında edindiği tecrübeyi, Siirt hakem camiasının gelişimi için kullanmaya devam edeceği belirtiliyor.

Atamanın ardından Çağdaş Can Toprak başkanlığında yeni bir Siirt İl Hakem Kurulu oluşturuldu. Kurulda, Muhittin Yılmaz, Alican Kara, Aykut Oktay ve Erdinç Danış görev alacak.

Yeni ekiple birlikte, Siirt’teki futbol hakemliği organizasyonunda yeni bir döneme girilirken, ildeki futbol maçlarında hakem kalitesinin artırılması ve yeni hakemlerin yetiştirilmesi hedefleniyor.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.