Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yeni Mera Projesi İçin Kolları Sıvadı

Siirt 16.09.2024 - 17:28, Güncelleme: 16.09.2024 - 17:28 1492 kez okundu.
 

Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yeni Mera Projesi İçin Kolları Sıvadı

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Pervari ilçesine bağlı Gökbudak Köyü’nde, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerini destekleyecek kapsamlı bir Mera Islah Projesi başlatıyor.
Proje ile köyün mera alanlarının iyileştirilmesi ve yerel üreticilere modern imkanlar sağlanması hedefleniyor. Projenin yapım ihalesi, 23 Eylül 2024 tarihinde, saat 11:00'de açık ihale usulüyle yapılacak ve teklifler sadece Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden kabul edilecek. Proje kapsamında, hayvancılık alanında önemli bir altyapı oluşturulacak. Gökbudak Köyü’nde iki adet hayvan gölgeliği, iki adet süt sağım yeri, bir çoban evi ve bir güneş paneli kurulacak. Ayrıca, hayvanların su ihtiyacını karşılamak amacıyla 100 metre uzunluğunda betonarme sıvat yapılacak. Bu projeyle hem hayvancılık faaliyetlerinin modernizasyonu sağlanacak hem de köy halkına daha iyi üretim koşulları sunulacak. İhaleyi kazanan firma, yer tesliminden itibaren 30 gün içinde projeyi tamamlamak zorunda olacak. Sözleşmenin imzalanmasının ardından üç gün içerisinde işe başlanacak ve tüm çalışmalar hızla tamamlanarak bölgenin hizmetine sunulacak. Projeye yalnızca yerli firmalar katılabilecek ve firmaların sundukları teklifler anahtar teslimi götürü bedel üzerinden değerlendirilecek. Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün Gökbudak Köyü’nde gerçekleştireceği bu önemli proje, köydeki hayvancılık faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak. Proje ile bölgedeki çiftçilere modern altyapılar sunularak, verimliliğin artırılması ve sürdürülebilir hayvancılık koşullarının sağlanması amaçlanıyor.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Pervari ilçesine bağlı Gökbudak Köyü’nde, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerini destekleyecek kapsamlı bir Mera Islah Projesi başlatıyor.

Proje ile köyün mera alanlarının iyileştirilmesi ve yerel üreticilere modern imkanlar sağlanması hedefleniyor.

Projenin yapım ihalesi, 23 Eylül 2024 tarihinde, saat 11:00'de açık ihale usulüyle yapılacak ve teklifler sadece Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden kabul edilecek.

Proje kapsamında, hayvancılık alanında önemli bir altyapı oluşturulacak. Gökbudak Köyü’nde iki adet hayvan gölgeliği, iki adet süt sağım yeri, bir çoban evi ve bir güneş paneli kurulacak. Ayrıca, hayvanların su ihtiyacını karşılamak amacıyla 100 metre uzunluğunda betonarme sıvat yapılacak. Bu projeyle hem hayvancılık faaliyetlerinin modernizasyonu sağlanacak hem de köy halkına daha iyi üretim koşulları sunulacak.

İhaleyi kazanan firma, yer tesliminden itibaren 30 gün içinde projeyi tamamlamak zorunda olacak. Sözleşmenin imzalanmasının ardından üç gün içerisinde işe başlanacak ve tüm çalışmalar hızla tamamlanarak bölgenin hizmetine sunulacak. Projeye yalnızca yerli firmalar katılabilecek ve firmaların sundukları teklifler anahtar teslimi götürü bedel üzerinden değerlendirilecek.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün Gökbudak Köyü’nde gerçekleştireceği bu önemli proje, köydeki hayvancılık faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak.

Proje ile bölgedeki çiftçilere modern altyapılar sunularak, verimliliğin artırılması ve sürdürülebilir hayvancılık koşullarının sağlanması amaçlanıyor.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.