Siirt Valisi Kızılkaya, Kore Gazisi Osman Yücel’i Ziyaret Etti

Siirt 26.09.2024 - 17:04, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:04 1242 kez okundu.
 

Siirt Valisi Kızılkaya, Kore Gazisi Osman Yücel’i Ziyaret Etti

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 93 yaşındaki Kore Gazisi Osman Yücel’i ziyaret etti.
Siirt’in Eruh ilçesinde yaşayan Osman Yücel, Çanakkale Savaşı'nda amcasını şehit veren ve bölgenin son Kore gazisi olarak biliniyor. Ziyaret sırasında Vali Kızılkaya’ya AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül de eşlik etti. Ziyaret sırasında Vali Kızılkaya, Osman Yücel ile bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi. Kızılkaya, gazilerin Türk vatanseverliğinin canlı abideleri olduğunu belirterek, “Gazilerimiz, şanlı tarihimizin yaşayan birer abideleri, Türk vatanseverliğinin ölümsüz kahramanlarıdır. Devlet olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bağımsızlığımız uğruna fedakârlıkta bulunan tüm kahramanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı. Vali Kızılkaya’ya ziyaretinde Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve Eruh Belediye Başkanı Cehver Çiftçi de eşlik etti.   (Haber Merkezi)    
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 93 yaşındaki Kore Gazisi Osman Yücel’i ziyaret etti.

Siirt’in Eruh ilçesinde yaşayan Osman Yücel, Çanakkale Savaşı'nda amcasını şehit veren ve bölgenin son Kore gazisi olarak biliniyor. Ziyaret sırasında Vali Kızılkaya’ya AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül de eşlik etti.

Ziyaret sırasında Vali Kızılkaya, Osman Yücel ile bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi. Kızılkaya, gazilerin Türk vatanseverliğinin canlı abideleri olduğunu belirterek, “Gazilerimiz, şanlı tarihimizin yaşayan birer abideleri, Türk vatanseverliğinin ölümsüz kahramanlarıdır. Devlet olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bağımsızlığımız uğruna fedakârlıkta bulunan tüm kahramanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vali Kızılkaya’ya ziyaretinde Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve Eruh Belediye Başkanı Cehver Çiftçi de eşlik etti.

 

(Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.