Siirt’in Eruh İlçesinde Sosyal Hizmetler Merkezi Açıldı

Siirt 26.09.2024 - 17:08, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:08 1378 kez okundu.
 

Siirt’in Eruh İlçesinde Sosyal Hizmetler Merkezi Açıldı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve diğer protokol üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın destekleriyle kurulan Eruh Sosyal Hizmetler Merkezi’nin açılış törenine katıldı.
Açılışta konuşan Vali Kızılkaya, merkezin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ihtiyaç sahiplerine daha hızlı hizmet sunmak amacıyla kurulduğunu belirtti. Vali Kızılkaya, "Sosyal hizmetler, devletimizin şefkat elidir. Özellikle sosyal ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan ailelerimize, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan yaşlılarımıza, şehit yakınları ve gazilerimize sunduğumuz hizmetler, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü göstergesidir. Eruh Sosyal Hizmetler Merkezimiz, bu anlayışla dört birimden oluşmakta ve her birim vatandaşlarımıza daha yakın olmayı hedeflemektedir." dedi. Merkezde 66 aileye sosyal ve ekonomik destek, 411 aileye evde bakım hizmeti ve 83 şehit yakını ile gazi ailesine hizmet verileceğini ifade eden Vali Kızılkaya, "Bu veriler, merkezin ne kadar önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini gösteriyor. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Merkezin kurulmasında destek olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Açılış, yapılan duanın ardından gerçekleştirilirken, Vali Kızılkaya ve beraberindeki heyet merkezi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Törene; Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Siirt Ak Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Eruh Belediye Başkanı Cehver Çiftçi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar ve çok sayıda vatandaş katıldı.   (Siirt Valiliği Basın)
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve diğer protokol üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın destekleriyle kurulan Eruh Sosyal Hizmetler Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Vali Kızılkaya, merkezin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ihtiyaç sahiplerine daha hızlı hizmet sunmak amacıyla kurulduğunu belirtti. Vali Kızılkaya, "Sosyal hizmetler, devletimizin şefkat elidir. Özellikle sosyal ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan ailelerimize, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan yaşlılarımıza, şehit yakınları ve gazilerimize sunduğumuz hizmetler, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü göstergesidir. Eruh Sosyal Hizmetler Merkezimiz, bu anlayışla dört birimden oluşmakta ve her birim vatandaşlarımıza daha yakın olmayı hedeflemektedir." dedi.

Merkezde 66 aileye sosyal ve ekonomik destek, 411 aileye evde bakım hizmeti ve 83 şehit yakını ile gazi ailesine hizmet verileceğini ifade eden Vali Kızılkaya, "Bu veriler, merkezin ne kadar önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini gösteriyor. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Merkezin kurulmasında destek olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış, yapılan duanın ardından gerçekleştirilirken, Vali Kızılkaya ve beraberindeki heyet merkezi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Törene; Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Siirt Ak Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Eruh Belediye Başkanı Cehver Çiftçi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

(Siirt Valiliği Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.