Huawei Watch GT5 serisi, Vodafone Flex'te satışa sunuldu

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 27.09.2024 - 10:30, Güncelleme: 27.09.2024 - 10:22 258 kez okundu.
 

Huawei Watch GT5 serisi, Vodafone Flex'te satışa sunuldu

İSTANBUL (AA) - Vodafone Flex, akıllı saat modellerinden Huawei Watch GT5 serisini portföyüne kattı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei Watch GT5 serisi tanıtıma özel Vodafone mağazalarında satışa açıldı. Vodafone Flex'te Huawei Watch GT5 46mm modeli ayda 1039 lira, Huawei Watch GT5 Pro modeli ayda 1549 lira ve Huawei Watch GT5 41mm modeli ayda 1099 lira fiyatlarla ve 12 aya varan kredi kartsız ödeme imkanıyla sunuluyor.Seri, gelişmiş özellikleriyle dikkati çekerken, yüksek çözünürlükte AMOLED ekrana sahip olan ürün, canlı ve net görüntüler sunuyor.Ekranıyla tüm verileri takip etmeyi sağlarken, ikonik sekiz kenarlı tasarım ise havacılık ve uzay sektörü sınıfında titanyum alaşımı ve nanokristal seramik gibi sektörde materyallerle birlikte dayanıklılık anlamında cihazların öne çıkmasını sağlıyor.Ayrıca, kalp atış hızı, oksijen seviyesi, uyku düzeni ve stres yönetimi gibi kapsamlı sağlık özellikleri ile sağlığı ve fitness seviyesini anında izleme imkanı veren cihaz, tek şarjla 14 güne varan pil ömrü sayesinde yoğun yaşam temposuna uyum sağlıyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Türkiye olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerin kullanımına sunmaya devam ettiklerini belirtti.Şahin, "Bu doğrultuda, dünyanın önde gelen akıllı saat markalarından Huawei'nin yeni ürünlerinden Huawei Watch GT5 modelini Vodafone Flex portföyümüze katmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, bu ürüne Vodafone Flex avantajlarıyla sahip olabiliyor. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip akıllı saatlerle tanışmak üzere Vodafone'a davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL (AA) - Vodafone Flex, akıllı saat modellerinden Huawei Watch GT5 serisini portföyüne kattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei Watch GT5 serisi tanıtıma özel Vodafone mağazalarında satışa açıldı. Vodafone Flex'te Huawei Watch GT5 46mm modeli ayda 1039 lira, Huawei Watch GT5 Pro modeli ayda 1549 lira ve Huawei Watch GT5 41mm modeli ayda 1099 lira fiyatlarla ve 12 aya varan kredi kartsız ödeme imkanıyla sunuluyor.

Seri, gelişmiş özellikleriyle dikkati çekerken, yüksek çözünürlükte AMOLED ekrana sahip olan ürün, canlı ve net görüntüler sunuyor.

Ekranıyla tüm verileri takip etmeyi sağlarken, ikonik sekiz kenarlı tasarım ise havacılık ve uzay sektörü sınıfında titanyum alaşımı ve nanokristal seramik gibi sektörde materyallerle birlikte dayanıklılık anlamında cihazların öne çıkmasını sağlıyor.

Ayrıca, kalp atış hızı, oksijen seviyesi, uyku düzeni ve stres yönetimi gibi kapsamlı sağlık özellikleri ile sağlığı ve fitness seviyesini anında izleme imkanı veren cihaz, tek şarjla 14 güne varan pil ömrü sayesinde yoğun yaşam temposuna uyum sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Türkiye olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerin kullanımına sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Şahin, "Bu doğrultuda, dünyanın önde gelen akıllı saat markalarından Huawei'nin yeni ürünlerinden Huawei Watch GT5 modelini Vodafone Flex portföyümüze katmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, bu ürüne Vodafone Flex avantajlarıyla sahip olabiliyor. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip akıllı saatlerle tanışmak üzere Vodafone'a davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.