Kurtalan’da Oto Galeri İşletmesi Hizmete Girdi

Siirt 29.09.2024 - 16:24, Güncelleme: 29.09.2024 - 16:24 1283 kez okundu.
 

Kurtalan’da Oto Galeri İşletmesi Hizmete Girdi

Kurtalan çevre yolu, Yayıklı Mahallesi’nde Hayrettin Ayaz sahipliğinde Kaya Otomotiv İşletmesi faaliyete geçti.
Açmış oldukları oto galeri işletmesi ile ikinci el otomobil alım ve satımın daha kolay ve ulaşılabilir şekilde gerçekleşebilmesi için büyük çaba harcadıklarını belirten Hayrettin Ayaz; “Hayırlısıyla Kurtalan’da ikinci el otomobil alım ve satımının daha kolay bir şekilde gerçekleşmesi, gerçek alıcıların ve gerçek satıcıların uğrak noktası olabilecek bir konumda olan Kurtalan çevre yolu, otogar karşısında ikinci el oto galeri işletmemizi faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Galerimizde çeşitli marka ve modellerde birçok araç yer alırken, alıcı konumunda ise yine her türlü marka ve model araç alımında müşterilerimizin yanında olacağız.” dedi. Oto alım ve satım işletmesi olarak Kurtalan’da güvenin adresi olacaklarını söyleyen Ayaz; “Bizler için müşterilerimizin memnuniyeti her zaman öncelik olacak. Allah’ın izniyle güvenin adresi olacağız ve kaliteli hizmet ile ilçemizde ikinci el otomobil piyasasına soluk getireceğiz.” sözlerini sarf etti.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan çevre yolu, Yayıklı Mahallesi’nde Hayrettin Ayaz sahipliğinde Kaya Otomotiv İşletmesi faaliyete geçti.

Açmış oldukları oto galeri işletmesi ile ikinci el otomobil alım ve satımın daha kolay ve ulaşılabilir şekilde gerçekleşebilmesi için büyük çaba harcadıklarını belirten Hayrettin Ayaz; “Hayırlısıyla Kurtalan’da ikinci el otomobil alım ve satımının daha kolay bir şekilde gerçekleşmesi, gerçek alıcıların ve gerçek satıcıların uğrak noktası olabilecek bir konumda olan Kurtalan çevre yolu, otogar karşısında ikinci el oto galeri işletmemizi faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Galerimizde çeşitli marka ve modellerde birçok araç yer alırken, alıcı konumunda ise yine her türlü marka ve model araç alımında müşterilerimizin yanında olacağız.” dedi.

Oto alım ve satım işletmesi olarak Kurtalan’da güvenin adresi olacaklarını söyleyen Ayaz; “Bizler için müşterilerimizin memnuniyeti her zaman öncelik olacak. Allah’ın izniyle güvenin adresi olacağız ve kaliteli hizmet ile ilçemizde ikinci el otomobil piyasasına soluk getireceğiz.” sözlerini sarf etti.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.