Siirt'te O Beldenin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Siirt 29.09.2024 - 16:49, Güncelleme: 29.09.2024 - 17:30 829 kez okundu.
 

Siirt'te O Beldenin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Siirt'e bağlı Gökçebağ Beldesi'nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözmek amacıyla başlatılan sondaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, beldenin su ihtiyacını karşılamak için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, çalışmaları yerinde inceleyerek DSİ yetkililerinden bilgi aldı. Vali Kızılkaya, sahada çalışan ekibe kolaylıklar dileyerek, sondaj çalışmalarının tamamlanmasının beldenin su sorununun çözümünde büyük rol oynayacağını belirtti. DSİ yetkilileri, sondaj faaliyetlerinin en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.   (Haber Merkezi)
Siirt'e bağlı Gökçebağ Beldesi'nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözmek amacıyla başlatılan sondaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, beldenin su ihtiyacını karşılamak için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, çalışmaları yerinde inceleyerek DSİ yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Kızılkaya, sahada çalışan ekibe kolaylıklar dileyerek, sondaj çalışmalarının tamamlanmasının beldenin su sorununun çözümünde büyük rol oynayacağını belirtti.

DSİ yetkilileri, sondaj faaliyetlerinin en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.